Comisia de Disciplina

29 Mai 2014, la ora 16:07 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 125 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

 

 

Incheiat astazi, 13 mai 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XXVI-a si Liga a V-a seria B, etapa a XXVI-a si Liga a V-a seria A, etapa a XXII-a.

-diverse.

 

1.     Victoria Chirnogi – Dunarea Ciocanesti

 

Jucatorul Bidirean Dragos de la Victoria Chirnogi se suspenda o etapa si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43 lit. A din ROI coroborat cu 43 lit. B si E din ROAF.

 

2.     Viitorul Curcani – Inainte Modelu

 

 Jucatorii Romanescu Ionut Dumitru de la Viitorul Curcani si Rosu Serban de la Inainte Modelu se suspenda 2 etape fiecare si 100 lei penalitate financiara fiecare in baza art. 43 lit. B din ROI.

 Jucatorul Bold Ionel de la Viitorul Curcani se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43 lit. B din ROI.

Oficialul Zamfir Gigel de la Viitorul Curcani aflat in stare de suspendare, i se majoreaza perioada de suspendare cu inca o luna in baza art. 56 din ROI.

Pentru incidentele petrecute la sfarsitul jocului, cand un om de ordine a patruns pe teren si a lovit cu pumnul un jucator de la echipa oaspete, Comisia de Disciplina hotaraste suspendarea terenului Viitorul Curcani o etapa si 200 lei penalitate financiara in baza art. 11 din ROI.

 Oficialul Dobre Gheorghe de la Inainte Modelu se suspenda pana la sfarsitul acestei editii de campionat si 400 lei(recidiva) penalitate financiara in baza art. 7 din ROI, pentru fapte consemnate in raportul de observare.

Pentru notele obtinute in raportul de observare arbitrii partidei Mitea Liviu si Barza Valentin ambii din Oltenita, se inainteaza spre analiza si judecata Comisiei de Disciplina a Arbitrilor.

 

3.     Tricolorul Jegalia – Soimii Unirea

 

Jucatorul Postu Nicusor de la Soimii Unirea se suspenda 2 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI.

 

4.     Unirea Spantov – Avantul Luica

 

Jucatorul Ghetea Valentin de la Unirea Spantov caruia I s-a oprit carnetul de legitimare dupa sfarsitul jocului, se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 41 din ROI.

 

5.     Partizan Crivat – C.S.M. Oltenita

 

Jucatorul Stanciu George de la Partizan Crivat se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art 41 din ROI.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP