Comisia de Disciplina

03 Iunie 2014, la ora 19:01 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 122 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

Incheiat astazi, 3 iunie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XXIX-a si Liga a V-a seria B, etapa a XXIX-a si Liga a V-a seria A, etapa a XXV-a.

-diverse.

 

1.     Inainte Modelu – C.S.M. Oltenita

 

Jucatorul Hirtescu Ciprian de la Inainte Modelu se suspenda o etapa si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43, lit A din ROI.

Oficialul Gheorghe Dobre de la Inainte Modelu se sanctioneaza financiar cu 400 lei in baza art. 7 din ROI si mentine starea de suspendare pana la sfarsitul campionatului.

 

2.     C.S.M. Oltenita – Victoria Chirnogi (Cupa Romaniei)

 

Jucatorul Constantin Fepzy Cristian de la Victoria Chirnogi se suspenda 7 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 44 din ROI.

 

3.     Conpet Stefan cel Mare – Spicul Roseti

 

Jucatorul Alecu Ionut de la Conpet Stefan cel Mare se suspenda 10 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 40 din ROI.

 

4.     Victoria Dragos Voda – Viitorul Curcani

 

Jucatorii Zamfir Ovidiu Nicusor si Nita George Alexandru de la Viitorul Curcani se suspenda 4 etape fiecare si 100 lei penalitate financiara fiecare in baza art. 41. Din ROI.

Oficialul Zamfir Gigel de la Viitorul Curcani aflat in stare de suspendare, i se majoreaza perioada de suspendare cu inca 2 luni si penalitate financiara 400 lei (recidiva) in baza art. 7 coroborat cu 56 din ROI.

 

5.     Avantul Pietroiu – Spicul Valcelele

 

In baza raportului de observare se hotaraste aplicarea sanctiunii cu avertisment echipei Avantul Pietroiu si o penalitate financiara de 200 lei in baza art. 11 din ROI.

 

 

 

 

6.     Progresul Fundulea – Avantul Dor Marunt

 

Jucatorul Militaru George de la Progresul Fundulea se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 43 lit. A din ROI.

Avand in vedere raportul de arbitraj si cel de observare, Comisia de Disciplina aplica sanctiunea avertisment echipei Progresul Fundulea si o penalitate financiara de 200 lei in baza art. 11 din ROI.

 

7.     Viitorul Soldanu – Viola Stefanesti

 

Comisia de Disciplina omologheaza pierderea jocului cu 3-0 de catre Viola Stefanesti si sanctiune financiara cu 200 lei in baza art. 22 lit. A din ROI.

 

8.     Viitorul Plataresti – Atletic Dorobantu

 

Delegatul Culcea Stelian de la Atletic Dorobantu se suspenda 6 etape si 200 lei penalitate financiara  in baza art. 7 din ROI.

 

9.     Soimii Unirea – Steaua Lupsanu

 

Jucatorul Octavian Alin Cosmin de la Soimii Unirea se suspenda 7 etape si 50 lei penalitate financiara in baza art. 44 din ROI.

Pentru completarea eronata a raportului de joc, arbitrul Stan Andrei se inainteaza catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor.

 

10.           Dinamo Sarulesti – Dunarea Gradistea (juniori)

 

Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partida cu 3-0 in favoarea echipei Dunarea Gradistea si sanctioneaza echipa Dinamo Sarulesti cu 150 lei penalitate financiara in baza art. 22 din ROI.

 

11.          Inainte Modelu – Victoria Chirnogi (juniori)

 

Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partida cu 3-0 in favoarea echipei Victoria Chirnogi si sanctioneaza echipa Inainte Modelu cu 150 lei penalitate financiara in baza art. 22 din ROI.

 

 

 

 

 

12.          Agricola Borcea – Victoria Lehliu (juniori)

 

Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partida cu 3-0 in favoarea echipei Agricola Borcea si sanctioneaza echipa Victoria Lehliu cu 150 lei penalitate financiara in baza art. 22 din ROI.

 

13.          F.C. Independenta – Petrolul Ileana

 

 Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partida cu 3-0 in favoarea echipei F.C. Independenta si sanctioneaza echipa Petrolul Ileana cu 200 lei penalitate financiara in baza art. 22 din ROI.

 

 

 

 

 

 

Comisia de Disciplina, omologheaza rezultatele finale din Liga a IV-a, etapa a XXIX-a, Liga a V-a, seria B, etapa a XXIX-a si Liga a V-a, seria A, etapa a XXV-a, conform documentelor prezentate de catre arbitri si  observatori.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP