Comisia de Disciplina

02 Septembrie 2014, la ora 19:48 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 129 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

Incheiat astazi, 2 septembrie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a III-a, Liga a V-a Seria B, etapa a III-a si Liga a V-a Seria A, etapa a II-a.

 

1.     Spicul Valcelele – Zarea Cuza Voda

Comisia de Disciplina respinge contestatia formulata de catre Zarea Cuza Voda ca fiind neintemeiata, avand la baza raportul observatorului si al arbitrului precum si depozitiile jucatorului in cauza si a oficialilor celor doua echipe, Comisia constata ca foaia de arbitraj a fost intocmita cu deficiente de catre delegatul echipei Spicul Valcelele, Tatu Andrei, si in consecinta il suspenda pe o luna incepand cu data de 2.09.2014 si penalitate financiara 200 lei, in baza art. 8.13 coroborat cu 8.9 din RD al AJF.

Antrenorul secund al echipei Spicul Valcelele, Tatu Ionel se suspenda 3 luni calendaristice incepand cu data de 2.09.2014 si penalitate financiara 400 lei in baza art. 8.7 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

2.     Atletic Dorobantu – Mostistea Ulmu

Jucatorul Ceacireanu Eduard Ionut de la echipa Atletic Dorobantu, se suspenda 1 etapa si 30 lei panalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Jucatorul Stemate George Alexandru de la echipa Mostistea Ulmu se suspenda 2 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.

Jucatorul Ghita Alexandru Viorel de la Mostistea Ulmu se suspenda 2 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

3.     A.S. Galdau – Dinamo Sarulesti

Jucatorul Datcu Teodor de la Dinamo Sarulesti se suspenda 2 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.

Delegatul echipei Dinamo Sarulesti, Dinu Florin se suspenda 1 luna incepand din data de 2.09.2014 si 350 lei penalitate financiara pentru adresarea de injurii brigazii de arbitrii dupa terminarea meciului in baza art. 8.10 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

 

 

4.     Victoria Dragos Voda – Dunarea Gradistea

Jucatorul Boislabi Laurentiu Cristian de la Victoria Dragos Voda se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

5.     Petrolul Ileana – Unirea Dragalina

Comisia de Disciplina anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Unirea Dragalina in baza art. 2.5 din RD al AJF coroborat cu 2.20 din RD al AJF si penalitate financiara 250 lei pentru echipa Petrolul Ileana.

Avand in vedere raportul de observare pentru arbitri , nota data de observator precum si raportul de joc al arbitrului, Comisia inainteaza spre competenta analiza Comisiilor de specialitate ala Observatorilor si Arbitrilor pe cei 2 oficiali: Ivascu Adrian – observator si Barza Valentin – arbitru.

Jucatorul Vasile Marian Cristian de la Petrolul Ileana se suspenda 4 etape si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.7 alin. 2 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

6.     Fortuna Tamadau – Steaua Lupsanu

Jucatorul Tanase George Ionut de la Fortuna Tamadau se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

7.     Viitorul 2010 Dalga – Viitorul 2012 Dichiseni

 

Jucatorul Cosma Florin Cristian de la Viitorul 2010 Dalga se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.6 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

8.     Partizan Crivat – Venus Independenta

               

Jucatorul Paraschiv Florin de la Partizan Crivat se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

9.      Avantul Dor Marunt – C.S.M. Oltenita (juniori)

           

Jucatorul Pintea Ionut Lucian de la C.S.M. Oltenita se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

                Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

10.            Avantul Dor Marunt – C.S.M. Oltenita

 

Jucatorul Chiratcu Costin Lucian de la Avantul Dor Marunt, identificat in raportul de observare si in depozitia arbitrului partidei ca jucand pe fals se suspenda 10 etape si penalitate financiara 300 lei in baza art. 1.16 din RD al AJF.

Rezultatul partidei Avantul Dor Marunt – C.S.M. Oltenita se anuleaza si se omologheaza cu 3-0 in favoarea echipei C.S.M. Oltenita in baza art. 1.2 din RD al AJF. Clubul Avantul Dor Marunt se sanctioneaza cu ultim avertisment pentru lipsa de interes in educarea propriilor jucatori.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

11.            Vointa Nana – C.S. Viitorul Curcani

 

Reluand cazul, Comisia admite contestatia formulata de catre C.S. Viitorul Curcani, anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei C.S. Viitorul Curcani in baza art. 27 alin. 4 din ROAF.

Jucatorul Herea Marian Razvan de la Vointa Nana se suspenda 3 luni competitionale incepand cu data de 2.09.2014 si penalitate financiara 200 lei in baza art. 1.20 din RD al AJF.

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP