Comisia de Disciplina

09 Septembrie 2014, la ora 18:57 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 198 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

Incheiat astazi, 9 septembrie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a IV-a, Liga a V-a Seria B, etapa a IV-a si Liga a V-a Seria A, etapa a III-a.

 

1.     Dunarea Gradistea – Partizan Crivat

 

Comisia de Disciplina respinge ca neintemeiata contestatia formulata de catre Partizan Crivat, avand la baza depozitiile oficialilor, jucatorului contestat si a celor doi delegati ale ambelor echipe.Omologheaza partida cu rezultatul din teren.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

2.     Venus Independenta – Progresul Fundulea

 

Jucatorul Ruse Ilie de la Progresul Fundulea se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Jucatorul Malama Costin Aurelian de la Progresul Fundulea se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Jucatorul Dinu Daniel de la Progresul Fundulea se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.10 din RD al AJF coroborat cu art. 43 alin. 4 lit. a si b din ROAF.

Avand in vedere depoziatia Presedintelui AJF Calarasi, fiind prezent la joc se inainteaza spre analiza Comisiilor competente prestatia brigazii de arbitri si a observatorului.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

3.     Steaua Radovanu – Victoria Chirnogi (juniori)

 

Jucatorul Stanciu Cosmin de la Victoria Chirnogi se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Jucatorul Maianu Ionut Daniel de la Steaua Radovanu se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

4.     C.S.M. Oltenita – Spicul Roseti

 

Jucatorul Chirita Nicolae Daniel de la Spicul Roseti se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

5.     Lumina Frumusani – A.S. Belciugatele

 

Jucatorul Ioan Alexandru Cristi de la A.S. Belciugatele se suspenda 2 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

6.     Victoria Lehliu – Avantul Dor Marunt (juniori)

 

Jucatorul Ciuscoiu Cristian Valentin de la Avantul Dor Marunt se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

7.     Unirea Manastirea – Dunarea Ciocanesti

 

Jucatorul Harbuz Victor de la Unirea Manastirea se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

8.     Steaua Lupsanu – Petrolul Ileana

 

Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul cu 3-0 in favoarea echipei Steaua Lupsanu si penalitate financiara in valoare de 700 lei pentru echipa Petrolul Ileana in baza art. 2.14 din RD al AJF.

Avand in vedere raportul suplimentar al observatorului, Comisia de Disciplina trimite spre analiza catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor spre analiza, prestatia arbitrului Bondoc Gabriel si arbitrului asistent Zaharia Felix.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

9.     Dinamo Sarulesti – Spicul Valcelele

 

Comisia de Disciplina suspenda 2 etape terenul echipei Dinamo Sarulesti si penalitate financiara 500 lei in baza art. 2.11 (tentativa) , avand in vedere raportul observatorului.

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

10.           Unirea Dragalina – A.S. Galdau

 

Jucatorul Ciobanu Alexandru Andrei de la Unirea Dragalina se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.6 din RD al AJF.

Jucatorul Branza Ionut Daniel de la A.S. Galdau se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.6 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

11.            Rapid Razvani – Viitorul Mitreni

 

Jucatorul Dinu Dumitru de la Viitorul Mitreni se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

12.           Vointa Nana – Unirea Frasinet

 

Jucatorul Patrascu Marius de la Unirea Frasinet se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.6 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP