Comisia de Disciplina

16 Septembrie 2014, la ora 23:48 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 145 vizualizări

Comisia de Disciplina

  Proces Verbal

Incheiat astazi, 16 septembrie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a V-a, Liga a V-a Seria B, etapa a V-a si Liga a V-a Seria A, etapa a IV-a.

 

1.     SPICUL VALCELELE - UNIREA DRAGALINA

 

Comisia de Disciplina respinge contestatia formulata de catre Unirea Dragalina si omologheaza rezultatul partied cu scorul din teren.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

2.     VICTORIA LEHLIU - C.S.M. OLTENITA

 

Jucatorul Tudorica Valentin de la Victoria Lehliu se suspenda 2 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

3.     C.S. BUDESTI - ATLETIC DOROBANTU

 

Comisia de Disciplina dispune anularea rezultatului din teren si omologarea cu 3-0 in favoarea echipei Atletic Dorobantu si penalitate financiara 300 lei in baza art. 6.1 alin.2 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

4.     VICTORIA CHIRNOGI - ATLETIC JUNIOR

 

Comisia de Disciplina dispune anularea rezultatului din teren si omologarea cu 3-0 in favoarea echipei Victoria Chirnogi si sanctioneaza echipa Atletic Junior cu suma de 150 lei in baza art. 3.1. din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

5.     VICTORIA CHINOGI - VENUS INDEPENDENTA

 

Jucatorul Rogojan Mihai de la Victoria Chirnogi se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Jucatorul Alexe Constantin de la Venus Independenta se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Jucatorul Dorobantu Valentin de la Venus Independenta se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

6.     VIITORUL CURCANI - VIITORUL SOLDANU

 

Comisia de Disciplina respinge contestatia formulata de Viitorul Curcani ca nefondata fiind netaxata si dispune omologarea partidei cu scorul din teren.

Jucatorul Bold Ionel de la Viitorul Soldanu se suspenda 2 etape si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.7 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

7.     AVANTUL PIETROIU - STEAUA RADOVANU (juniori)

 

Comisa de Disciplina dispune suspendarea antrenorului echipei Avantul Pietroiu Paraschiv Gheorghe pe o perioada de 4 etape si penalitate financiara 150 lei in baza art.8.2 din RD al AJF.

Jucatorul Maianu Ionut de la Steaua Radovanu  aflandu-se in stare de suspendare conform raportului de joc, acesta se suspenda 6 etape care se adauga la suspendarea initiala si 200 lei penalitate financiara in baza art. 1.15 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

8.     AVANTUL PIETROIU - STEAUA RADOVANU

 

              Jucatorul Stoian Marius -Razvan de la Steaua Radovanu  se suspenda 4 etape si penalite financiara 100 lei in baza art. 1.11 din RD al AJF.

               Delegatul Speriatu Marian se suspenda pe o perioada de 1 luna si penalitate financiara 300 lei in baza art.8.5 din RD al AJF,pentru faptele consemnate in raportul arbitrului si observatorului partidei.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

9.     VIITORUL MITRENI - MOSTISTEA ULMU

 

Jucatorul Dumitrache Marian de la echipa Viitorul Mitreni se suspenda 12 etape si penalitate financiara 300 lei in baza art.1.8 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

10.            UNIREA SPANTOV - RAPID RAZVANI

 

Jucatorul Lincan Alin Viorel de la Rapid Razvani se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

11.             AVANTUL DOR-MARUNT  – RAPID ULMENI

 

Comisia de Disciplina dispune suspendarea oficialului Grigore Nicolae(viceprimarul comunei Dor-Marunt) pe o perioada de 1 luna si penalitate financiara 500 lei in baza art.8.10 din RD al AJF.

Jucatorul Folea Cornel Pardaillan de la Avantul Dor-Marunt  se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

12.              VICTORIA DRAGOS VODA - UNIREA MANASTIREA (juniori)

 

            Comisia de Disciplina respinge contestatia formulata de Victoria Dragos Voda ca fiind neintemeiata, jucatorii avand drept de joc.

Jucatorii Dan Dorin Valentin si Dan Nicu de la Victoria Dragos Voda se suspenda cate 4 etape fiecare si 100 lei penalitate financiara fiecare in baza art. 1.11 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

13.             VICTORIA DRAGOS VODA - UNIREA MANASTIREA

 

Comisia de Disciplina dupa audiera celor implicati in cauza si a supervizorului delegat din partea  AJF hotaraste:

Mentine rezultatul din teren.

Suspenda administratorul bazei Victoria Dragos Voda, Oancea Aurel pe o perioada de 3 luni si 500 lei penalitate financiara pe in baza 8.10 din RD al AJF.

Delegatul echipei Victoria Dragos Voda, Moldoveanu Sandi se sactioneaza cu avertisment in baza art.8.10 din RD al AJF.

Suspendarea terenului echipei Victoria Dragos Voda pentru 1 etapa si avertisment in baza art.2.10 din RD al AJF.

Jucatorul Brezeanu Antonio Madalin de la Victoria Dragos Voda se suspenda 2 ani si 500 lei penalitate financiara in baza art. 1.8 alin.2 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP