Comisia de Disciplina

23 Septembrie 2014, la ora 22:47 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 175 vizualizări

Comisia de Disciplina

  Proces Verbal

Incheiat astazi, 23 septembrie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a VI-a, Liga a V-a Seria B, etapa a VI-a si Liga a V-a Seria A, etapa a V-a.

 

1.     SPICUL ROSETI – VICTORIA DRAGOS VODA (JUNIORI)

 

Se respinge contestatia formulata de Victoria Dragos Voda ca fiind nefondata avand la baza depozitia observatorului si probele prezentate de acesta.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

2.     LUMINA FRUMUSANI – VOINTA NANA

 

Se admite contestatia formulata de Vointa Nana, se anuleaza scorul din teren si se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Vointa Nana.

Se suspenda jucatorul Stan Lucian Adrian 6 etape si penalitate financiare 200 lei clubului in baza art. 1.26 din RD al AJF. Motivat de faptul ca jucatorul in cauza nu s-a prezentat la apelul arbitrului si nici la Comisia de Disciplina.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

3.     SPICUL ROSETI – VICTORIA DRAGOS VODA

 

Comisia de Disciplina anuleaza scorul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Victoria Dragos Voda, pentru folosirea jucatorului aflat in stare de suspendare (pentru cumul de cartonase – 4 cartonase galbene) Florea Aurelian in baza art. 1.2 din RD al AJF si penalitate financiara 500 lei.

Delegatul echipei Stoianovici Ilie de la echipa Spicul Roseti se suspenda o luna si penalitate financiara 300 lei in baza art. 8.6 din RD al AJF. La baza hotararii a fost avuta in vedere sesizarea Comisiei de Competitii din cadrul AJF in baza art. 39 din ROAF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

4.     Steaua Lupsanu – Spicul Valcelele

 

Comisia de Disciplina anuleaza scorul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Steaua Lupsanu, pentru folosirea jucatorului aflat in stare de suspendare (pentru cumul de cartonase – 4 cartonase galbene) Stefan Marian Petronel in baza art. 1.2 din RD al AJF si penalitate financiara 400 lei.

Delegatul echipei Tatu Alexandru de la Echipa Spicul Valcelele se suspenda o luna si penalitate financiara 300 lei in baza art. 8.6 din RD al AJF. La baza hotararii a fost avuta in vedere sesizarea Comisiei de Competitii din cadrul AJF in baza art. 39 din ROAF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

5.     Victoria Lehliu – C.S.M. Oltenita (juniori)

 

Comisia de Disciplina suspenda antrenorul secund de la echipa Victoria Lehliu, Anghel Marcel, pe o perioada de 8 etape si penalitate financiara 150 lei in baza art. 8.2 din RD al AJF, pentru faptele consemnate in raportul de arbitraj.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

6.     Atletic Dorobantu – Viitorul Mitreni

 

Jucatorul Brasoveanu Daniel de la Atletic Dorobantu se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.6 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

7.     STEAUA RADOVANU – AVANTUL DOR MARUNT (juniori)

 

Jucatorul Velicu Gabriel Stefan de la Steaua Radovanu se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

 Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

8.     UNIREA MANASTIREA – PARTIZAN CRIVAT

 

              Jucatorul Buga Cristian de la Unirea Manastirea  se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

9.     AVANTUL LUICA – UNIREA FRASINET

 

Jucatorul State Marius Alin de la echipa Avantul Luica se suspenda 4 etape si penalitate financiara 100 lei in baza art.1.11 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

10.             RAPID ULMENI – VICTORIA LEHLIU

 

Jucatorul Brebu Florin de la Victoria Lehliu se suspenda 5 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.

Jucatorul Calin Ionut Florian de la Victoria Lehliu se suspenda 5 etape si 100lei penalitate financiara in baza art. 1.7 din RD al AJF.

Pentru completarea eronata a raportului de arbitraj, arbitrul partidei Solomon V. se trimite catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor.

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

11.             ZAREA CUZA VODA – F.C. INDEPENDENTA

 

Jucatorul Craciun Costel  de la Zarea Cuza Voda se suspenda 12 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 1.10 din RD al AJF.

Jucatorul Nitu Cosmin Valentin de la Zarea Cuza Voda se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

12.              C.S.M. OLTENITA – DUNAREA CIOCANESTI

 

Jucatorul Anghel Florin de la C.S.M. Oltenita se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

13.             DUNAREA GRADISTEA – VICTORIA CHIRNOGI

 

Jucatorul Busuioc Vasile Valentin de la Dunarea Gradistea se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.

Jucatorul Calin George de la Dunarea Gradistea se suspenda 4 etape si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.7 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

14.             RAPID RAZVANI – VIITORUL CURCANI

 

Jucatorul Tudor Cristian de la Rapid Razvani se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

15.             CONPET STEFAN CEL MARE – TRICOLORUL JEGALIA

 

Jucatorul Oprea Marian Madalin de la Conpet Stefan Cel Mare se suspenda 12 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 1.10 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

16.             UNIREA MANASTIREA – AGRICOLA BORCEA

 

Jucatorul Ganea Nicolae de la Unirea Manstirea se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP