Comisia de Disciplina

30 Septembrie 2014, la ora 21:50 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 190 vizualizări

Comisia de Disciplina

  Proces Verbal

Incheiat astazi, 30 septembrie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a VII-a, Liga a V-a Seria B, etapa a VII-a si Liga a V-a Seria A, etapa a VI-a.

 

1.     TRICOLORUL JEGALIA - VIITORUL 2012 DICHISENI

 

Jucatorul Neatu Mircea Ionel de la echipa Viitorul 2012 Dichiseni se suspenda  1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Jucatorul Nicolae Silviu de la Viitorul 2012 Dichiseni se suspenda  10 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 1.10 din RD al AJF.

Comisia de Disciplina pune in vedere oficialului echipei Viitorul 2012 Dichiseni sa predea la AJF Calarasi legitimatia jucatorului Nicolae Silviu in termen de 3 zile.

Pentru completarea eronata, deficitara a raportului de arbitraj, arbitrul partidei Stan Andrei, se inainteaza spre analiza Comisiei de Disciplina a Arbitrilor.

 

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

2.     VICTORIA LEHLIU – STEAUA RADOVANU (juniori)

 

              Echipa Steaua Radovanu pierde jocul cu scorul de 3-0  si penalitate financiara 150 lei in baza art 3.1 (intarziere la joc peste termenul regulementar).

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

3.     UNIREA FRASINET - VIITORUL SOLDANU

 

Jucatorul Ditoiu Cristian de la echipa Unirea Frasinet se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

 

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

4.     VIITORUL MITRENI  - CS BUDESTI

 

Oficialul  echipei Viitorul Mitreni,  Voicu Vasile pentru proteste si intrarea pe terenul de joc se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 8.1 din RD al AJF.

Jucatorul Tudor Costel  de la echipa C.S. Budesti  se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

 

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

5.     PROGRESUL FUNDULEA – UNIREA MANASTIREA (juniori)

 

Jucatorul Roncea Dorel Marinel de la echipa Progresul Fundulea se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Arbitrul partied Zardova Dumitru Cristian se inainteaza Comisiei de Disciplina a Arbitrilor in vederea analizei modalitatii de completare a raportului de arbitraj.

 

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

6.     STEAUA LEHLIU SAT – ZAREA CUZA VODA

 

Jucatorul Gheorghe Marian David de la echipa Steaua Lehliu Sat se suspenda 24 etape si 300 lei penalitate financiara in baza art. 1.8 din RD al AJF.

 Se sanctioneaza cu  avertisement clubul Steaua Lehliu Sat.

 

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

7.     A.S. BELCIUGATELE – RAPID RAZVANI

 

Jucatorul Stan Dumitru de la echipa Rapid Razvani se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.6 din RD al AJF.

 

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

8.     VIITORUL SOLDANU – C.S. BUDESTI

 

           Comisia de Disciplina analizand incidental din data de 24.08.2014 la meciul Viitorul Soldanu – C.S. Budesti, soldat cu vatamarea fizica grava a arbitrului Bidirean Dragos si  avand la baza sesizarea secretariatului AJF Calarasi precum si depozitia observatorului Ivascu Adrian dispune excluderea din activitatea sportiva a jucatorului Dumitrache Costel Viorel legitimat la echipa Partizan Crivat conform fisei sportivului  nr. 15796.

          Pune in vedere echipei Partizan Crivat sa predea carnetul de legitimare al jucatorului la AJF Calarasi in termen de 3 zile.

 

          Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

9.     CONPET STEFAN CEL MARE – SOIMII UNIREA

 

Jucatorul Danaila Cornel de la echipa Conpet Stefan cel Mare se suspenda 2 etape si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.7 din RD al AJF.

          Cu apel in 5 zile de la comunicare. 

10.           MEMORIUL FORMULAT DE SPICUL ROSETI

 

 Comisia de Disciplina respinge memorial formulat de Asociatia Sportiva Spicul Roseti ca neintemeiat.

 

 

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP