Comisia de Disciplina

09 Octombrie 2014, la ora 10:12 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 169 vizualizări

Comisia de Disciplina

  Proces Verbal

Incheiat astazi, 07 octombrie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a VIII-a, Liga a V-a Seria B, etapa a VIII-a si Liga a V-a Seria A, etapa a VII-a.

 

 

1.     FORTUNA TAMADAU- VIITORUL 2010 DALGA

 

Jucatorul Dumitru Cristi Gabriel de la Fortuna Tamadau se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art 1.5 din RD al AJF.

Dupa audierea jucatorului Toader Marian Comisia de Disciplina hotaraste anularea rezultatului din teren si omologarea rezultatului jocului cu 3-0 in baza art.1.4 din RD al AJF., pentru folosirea cu buna stiinta de jucatori fara viza medicala valida.

Delegatul Orzea Adrian de la VIitorul 2010 Dalga se suspenda 6 luni si 500 lei penalitate financiara in baza art. 1.4. din RD al AJF coroborat cu 2.3 din RD al AJF (refuzul de a semna raportul de arbitraj) si 8.6 din RD al AJF (introducerea jucatorilor fara drept de joc).

Jucatorul Toader Marian Catalin de la Viitorul 2010 Dalga se suspenda 6 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11. din RD al AJF, iar jucatorii Bucurei Bogdan Nicolae si Scarlat Iulian Constantin se sanctioneaza cu avertisment fara alte penalitati , celor doi jucatori se pune in vedere ca in caz de recidiva vor fi sanctionati conform art. 1.16 din RD al AJF(jucatori care joaca pe fals).

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

2.     ATLETIC DOROBANTU - C.S CURCANI

 

La solicitarea oficialului echipei C.S. Curcani –Popa Constantin pentru acordarea unui nou termen de solutionare a contestatiei in vederea administrarii probei cu inscrisuri, Comisia de Disciplina hotaraste amanarea contestatiei pentru data de 14.10.2014, ia act de renuntare a contestatiei formulate impotriva jucatoruluiFilip George de la  echipei Atletic Dorobantu.

Se pune in vedere delegatului echipei Atletic Dorobantu –Culcea Stelian sa inainteze legitimatia jucatorului Anghel Andrei Alin dupa terminarea jocului din etapa a VIII-a , in vederea solutionarii contestatiei.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

 

3.     VENUS INDEPENDENTA – VICTORIA LEHLIU

 

Jucatorul Dumitrica Ionut Razvan de la Venus Independenta , se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1 .5 din RD al AJF.

Jucatorul Spirea Marius de la Victoria Lehliu, se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1 .5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

4.     RAPID RAZVANI – UNIREA FRASINET

 

Jucatorul Costache Adrian de la Unirea Frasinet se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

5.     UNIREA MANASTIREA – C.S. VICTORIA CHIRNOGI

 

Jucatorul Buga Cristian de la Unirea Manastirea , se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1 .5 din RD al AJF.

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

6.     ZAREA CUZA VODA – TRICOLORUL JEGALIA     

 

Jucatorul Albu Nicolae de la Tricolorul Jegalia, se suspenda 3 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

7.     DUNAREA GRADISTEA – AVANTUL DOR MARUNT    

 

Jucatorul Buga Gheorghe Daniel de la Dunarea Gradistea, se suspenda 3 etape si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.7 alin. 2 din RD al AJF.

In urma inscrisurilor din raportul de arbitraj si din raportul de observare, Comisia de Disciplina sanctioneaza cu avertisment echipa Dunarea Gradistea in baza art. 2.10 (circumstante atenuante).

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

 

 

 

 

8.     PETROLUL ILEANA – SPICUL VALCELELE

 

Jucatorul Andreeana Mihai de la Petrolul Ileana, se suspenda 10 etape pentru si 200 lei penalitate financiara in baza art. 1.10 alin. 2 din RD al AJF.

Jucatorul Andreeana Vasilica Ionut de la Petrolul Ileana, se suspenda 14 etape si 300 lei penalitate financiara in baza art. 1.8 alin. 1 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

9.     SPICUL ROSETI – PROGRESUL FUNDULEA

 

Jucatorul Popescu Ionut Viorel de la Spicul Roseti, se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1 .5 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

10.              AVANTUL LUICA – LUMINA FRUMUSANI

 

Delegatul echipei Lumina Frumusani-Iordan Ion se suspenda 1 luna si 300 lei penalitate financiara in baza art. 2.3 din RD al AJF.

Jucatorul Stoica Dumitru de la Lumina Frumusani, se suspenda 8 etape si 150 lei penalitate financiara  in baza art. 1.10 alin. 1 din RD al AJF.

Jucatorul Rosianu Dan de la Avantul Luica, se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1 .11 din RD al AJF.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP