Comisia de Disciplina

05 Noiembrie 2014, la ora 12:29 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 148 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

Incheiat astazi, 4 noiembrie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XII-a, Liga a V-a Seria B, etapa a XII-a .

 

1.     VICTORIA DRAGOS VODA – AVANTUL PIETROIU

Jucatorul Panait Ionel de la Avantul Pietroiu se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD. Jucatorul Mitu Marius Valentin de la Avantul Pietroiu se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD. Jucatorul Paraschiv Gheorghita de la Avantul Pietroiu caruia i s-a oprit legitimatia dupa terminarea jocului, la solicitarea observatorului Balan Silviu, se sanctioneaza cu avertisment  si penalitate financiara 100lei, baza Art. 1.11 din RD (jucatorul fiind audiat la comisie si primind circumstante atenuante).

Se admite contestatia formulata de Victoria Dragos Voda, constata folosirea unui jucator cu identitate falsa, avand in vedere depozitia arbitrilor si marturia celui in cauza, in consecinta anuleaza rezultatul din teren, omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Victoria Dragos Voda, baza Art. 1.4 din RD.

Delegatul echipei Avantul Pietroiu, Ghita Costel, se suspenda o luna competitionala incepand cu 4.11.2014 si penalitate financiara 300lei, baza Art. 8.6, Art. 5.1 si Art. 2.3 din RD.

Delegatul echipei Victoria Dragos Voda, Moldoveanu Sandi, se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 150lei, baza Art. 8.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

2.      PETROLUL ILEANA – STEAUA LEHLIU SAT

Jucatorul Zamfir Florian Sorin de la echipa Petrolul Ileana se suspenda o etapa si 30lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

3.     VIITORUL DALGA – SOIMII UNIREA

Avand in vedere neprezentarea echipelor, omologheaza partida cu scorul 0-3 pentru ambele echipe (dublu forfait) si sanctiune financiara de 300lei pentru fiecare echipa, baza Art. 3.1 din RD

 Cu apel in 5 zile de la comunicare.

4.     PROGRESUL FUNDULEA – CSM OLTENITA

Antrenorul echipei Progresul Fundulea, Adam Emilian, se suspenda 2luni competitionale, incepand cu 4.11.2014 si penalitate financiara 500lei, baza Art. 8.10 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

5.     PROGRESUL FUNDULEA – CSM OLTENITA (juniori)

Jucatorul Dobrisan Denis Alexandru de la echipa CSM Oltenita se suspenda o etapa si 30lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

6.     SPICUL ROSETI – VICTORIA LEHLIU

Jucatorul Stoica Emilian Petrut de la echipa Victoria Lehliu se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

7.     AGRICOLA BORCEA  – STEAUA RADOVANU

Jucatorul Costache Bogdan de la echipa Agricola Borcea se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.

Jucatorul Babadita Marius de la echipa Steaua Radovanu se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.

Jucatorul Mihalache Florentin de la echipa Steaua Radovanu se suspenda o etapa si 50lei penalitate financiara, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

8.     UNIREA MINASTIREA  – RAPID ULMENI (JUNIORI)

Jucatorul Chiru Mihai Valentin de la echipa Rapid Ulmeni se suspenda o etapa si 30lei penalitate financiara, baza Art. 1.6 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

9.     DUNAREA GRADISTEA – VENUS INDEPENDENTA

Delegatul echipei Venus Independenta, Radu Ion, se suspenda 4etape si

300lei penalitate financiara, baza Art. 8.2 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

 

 

10.             AGRICOLA BORCEA – STEAUA RADOVANU (juniori)

Se omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Agricola

Borcea si penalitate financiara 150lei echipei Steaua Radovanu, baza Art. 3.1 din RD. Totodata echipei Steaua Radovanu i se pun in vedere prevederile Art. 3.4 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP