Comisia de Disciplina

12 Noiembrie 2014, la ora 10:31 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 156 vizualizări

Comisia de Disciplina

                                                                         

     

                                              Proces Verbal

 

 

Incheiat astazi, 11 noiembrie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XIII-a, Liga a V-a Seria B, etapa a XIII-a si Liga a V-a Seria A, etapa a XI-a.

 

1.     UNIREA SPANTOV – AS BELCIUGATELE

Se omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 2-1 in favoarea echipei Unirea Spantov.

Jucatorul Vasile Ion de la echipa AS Belciugatele se suspenda o etapa si penalitate finaciara 30lei, baza Art. 1.5 din RD.

Jucatorul Manciu Marius Mihai de la echipa AS Belciugatele se suspenda 3 etape si penalitate finaciara 100lei, baza Art. 1.11 din RD.

Jucatorul Serban Viorel Constantin de la echipa AS Belciugatele se sanctioneaza cu avertisment  si penalitate financiara 30lei, baza Art. 1.5 din RD, cu circumstante atenuante.

In urma audierii observatorului partidei si a delegatilor celor 2 echipe comisia de disciplina inainteaza spre analiza comisiei de disciplina a arbitrilor prestatia arbitrului Chitu Daniel.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

2.      VIITORUL PLATARESTI – VIITORUL CURCANI

Sa amana solutionarea contestatiei formulata de Viitorul Curcani pentru data de 18.11.2014, termen la care se pune in vedere delagatului echipei Viitorul Plataresti, Toporcea Marian, sa se prezinte cu jucatorul contestat Auraru Laur.

Jucatorul Paraschiv Ionut de la echipa Viitorul Plataresti se suspenda  3etape si penalitate finaciara 30lei, baza Art. 1.7 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

3.     FC INDEPENDENTA – SPICUL VALCELELE

Jucatorul Dan Cristian Mihail de la echipa Spicul Valcelele se suspenda o etapa si penalitate finaciara 50lei, baza Art. 1.11 din RD, cu circumstante atenuante, jucatorul si delegatul echipei fiind prezenti la sedinta.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

4.     CONPET STEFAN CEL MARE  – FORTUNA TAMADAU

Jucatorul  Dimancea Adrian de la echipa Fortuna Tamadau se suspenda  10etape si penalitate finaciara 100lei, baza Art. 1.7 din RD, in urma depozitiei arbitrului.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

5.     AVANTUL PIETROIU – PARTIZAN CRIVAT

Jucatorul Dima Alexandru de la echipa Avantul Pietroiu se suspenda o etapa si penalitate finaciara 50lei, baza Art. 1.7 din RD, cu circumstante atenuante, la sedinta fiind prezenti jucatorul si delegatul echipei.

Jucatorul Puica Mihai de la echipa Partizan Crivat se suspenda 10etape si penalitate finaciara 200lei, baza Art. 1.10 din RD.

Jucatorul Fuierea Florian de la echipa Partizan Crivat se suspenda 10 etape si penalitate finaciara 200lei, baza Art. 1.10 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

6.     RAPID ULMENI  – SPICUL ROSETI (juniori)

Se omologheza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Spicul Roseti si penalitate financiara 150lei,  baza Art.9.1, Alin. 2, din RD.

Jucatorul Porumbel Mihai Valentin de la echipa Rapid Ulmeni se suspenda o etapa si penalitate finaciara 30lei, baza Art. 1.5 din RD.

Jucatorul Trifan Cristian de la echipa Rapid Ulmeni se suspenda 2 etape si penalitate finaciara 50lei, baza Art. 1.11 din RD.

Jucatorul Vlad Teodor Cosmin de la echipa Rapid Ulmeni se suspenda o etapa si penalitate finaciara 30lei, baza Art. 1.5 din RD.

Jucatorul Mitu Alin Alexandru de la echipa Rapid Ulmeni se suspenda o etapa si penalitate finaciara 30lei, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

7.     VICTORIA LEHLIU  – DUNAREA CIOCANESTI

Jucatorul Varban Marian Iulian de la echipa Dunarea Ciocanesti se suspenda o etapa si penalitate finaciara 50lei, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

8.     VICTORIA LEHLIU – DUNAREA CIOCANESTI (juniori)

Jucatorul Neagu Ionut de la echipa Victoria Lehliu se suspenda o etapa si penalitate finaciara 30lei, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

9.      SOIMII UNIREA – DINAMO SARULESTI

Jucatorul Octavian Alin Cosmin de la echipa Soimii Unirea se suspenda 8 etape si penalitate finaciara 100lei, baza Art. 1.7 din RD.

Se suspenda terenul echipei Soimii Unirea pentru 6 jocuri si penalitate financiara 1000 lei, baza Art. 2.11 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

10.            AVANTUL DOR MARUNT – VICTORIA DRAGOS VODA

Jucatorul Negoita Adrian de la echipa Avantul Dor Marunt se suspenda o etapa si penalitate finaciara 50lei, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

11.            VENUS INDEPENDENTA – AGRICOLA BORCEA

Se omologheaza cu rezultatul din teren 5-0(momentul intreruperii partidei) si se sanctioneaza echipa Agricola Borcea cu penalitate financiara de 300lei, baza Art.9.1, Alin.2.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

12.            VIITORUL MITRENI – UNIREA FRASINET

Se omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Unirea Frasinet, baza Art.2.19 din RD. Se sanctioneaza echipa Viitorul Mitreni cu penalitate financiara de 200lei, baza Art.2.19 din RD.

In baza Art.2.11 din RD, echipa Viitorul Mitreni se sanctioneaza cu suspendarea terenului pentru 4 etape si penalitate financiara 1000lei.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP