Comisia de Disciplina

20 Noiembrie 2014, la ora 17:25 / Publicat în Comunicate AJF de Catalin Ionita / 117 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

Incheiat astazi, 18 noiembrie 2014, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Competitie a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

 

-omologarea rezultatelor finale din Liga a IV-a, etapa a XIV-a, Liga a V-a Seria B, etapa a XIV-a.

 

1.     VICTORIA DRAGOS VODA – VICTORIA LEHLIU

Jucatorul Spirea Marius de la echipa Victoria Lehliu se suspenda 16 etape si penalitate financiara financiara 300lei, baza Art.1.8 din RD.

Antrenorul echipei Victoria Lehliu, Milea Ninel, se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 200lei, baza Art. 8.13, lit.b.

Avand in vedere Raportul observatorului si notele acordate, arbitrii Dociu Gabriel si Vasile Daniel se inainteaza spre analiza Comisiei de Disciplina a arbitrilor.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

2.      VIITORUL PLATARESTI – VIITORUL CURCANI

Reluind judecarea contestatiei echipei Viitorul Curcani, se constata absenta nejustificata a jucatorului contestat Auraru Laur si admite contestatia formulata, omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Viitorul Curcani si avertisment echipei Viitorul Plataresti, baza Art. 1.4 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

3.     PARTIZAN CRIVAT – AVANTUL DOR MARUNT

Jucatorul Cerchezeanu Puiu Gabriel de la echipa Avantul Dor Marunt se suspenda o etapa si penalitate finaciara 50lei, baza Art. 1.6 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

4.     UNIREA MINASTIREA  – VENUS INDEPENDENTA (juniori)

Jucatorul  Ursaru Alin de la echipa Venus Independenta se suspenda  o etapa si penalitate finaciara 30lei, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

5.     UNIREA MINASTIREA – VENUS INDEPENDENTA

Jucatorul Neacsu Nicusor Madalin de la echipa Unirea Minastirea se suspenda o etapa si penalitate finaciara 50lei, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

 

 

 

6.     VICTORIA CHIRNOGI  – CSM OLTENITA (juniori)

Jucatorul Pintea Ionut Lucian de la echipa CSM Oltenita se suspenda o etapa si penalitate financiara 30lei, baza Art.1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

7.     PROGRESUL FUNDULEA  – AVANTUL PIETROIU (juniori)

Jucatorul Gheorghe Florin de la echipa Progresul Fundulea se suspenda o etapa si penalitate finaciara 30lei, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

 

8.     PETROLUL ILEANA – CONPET STEFAN CEL MARE

Jucatorul Marin Mihail Liviu de la echipa Conpet Stefan cel Mare se suspenda o etapa si penalitate finaciara 30lei, baza Art. 1.5 din RD.

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP