Comisia de Disciplina

08 Septembrie 2015, la ora 18:18 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 125 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

Incheiat astazi,08 SEPTEMBRIE 2015, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica  a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

-omologarea rezultatelor etapei V Liga IV si rezultatele de la etapa IV Liga V seria A si B

1.         VIITORUL CURCANI - PROGRESUL FUNDULEA (JUNIORI)

Jucatorul STANCIU VICTOR IONUT legitimat la VIITORUL CURCANI se suspenda 3 (trei) etape si penalitate financiara 100 lei baza art 1.11din RD(injurii aduse arbitrului)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

2.         UNIREA MANASTIREA – RAPID ULMENI

Echipa UNIREA MANASTIREA se sanctioneaza cu suspendarea terenului pentru 1(una) etapa si penalitate financiara 750 lei baza art 2.8;2.10. dinRD  cu aplicarea art 7.1cap 9 din RD(lipsuri organizatorice, aruncarea de obiecte pe terenul de joc si amenintarea si jignirea oficialilor si a jucatorului eliminat).

Jucatorul ION IONUT MARIAN legitimat la UNIREA MANASTIREA se suspenda 1 (una) etapa si penalitate financiara 50 lei, baza art 1.5  din RD (cumul de avertismente).

Jucatorul POJER ALEXANDRU AURELIAN legitimat la RAPID ULMENI se suspenda 1 (una) etapa si penalitate financiara 50 lei, baza art 1.5  din RD (cumul de avertismente).

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

3.         UNIREA DRAGALINA – DUNAREA GRADISTEA

Jucatorul NITU MIHAITA ADRIAN legitimat la echipa UNIREA DRAGALINA se suspenda 10 (zece) etape si penalitate financiara 200  lei, baza art 1.7 lit b alin 2 din RD (lovirea adversarului)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

4.         PETROLUL ILEANA – VIITORUL 2012 DICHISENI

Jucatorul ANDREEANA MIHAI legitimat la echipa PETROLUL ILEANA se exclude din activitatea fotbalistica  pentru fapte incompatibile cu etica sportiva si comportament huliganic, pe terenul de joc si penalitate financiara 700 lei baza art. 1.8;1.10;1.11;1.12 cu aplicarea art 7.1cap 9 din RD   

Jucatorul DOBRE IONEL legitimat la echipa PETROLUL ILEANA se suspenda 2 ani si penalitate financiara 500 lei baza art.1.8  din RD (lovirea arbitrului cu vatamare fizica)

Pentru neasigurarea protectiei oficialilor echipa PETROLUL ILEANA se penalizeaza financiar cu 500 lei baza 2.6. din RD

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

5.         A.S. GALDAU – ZAREA CUZA VODA

Comisia admite contestatia formulata de echipa ZAREA CUZA VODA si omologheaza rezultatul din teren cu scorul de 3-0 pt echipa ZAREA CUZA VODA constata folosirea neregulamentara jucatorului contestat, neprezentarea acestuia dupa joc in vederea indentificarii precum si absenta acestuia la sedinta Comisiei baza art 4.1

Delegatul MATEI IONEL se suspenda 1(una) luna si penalitate financiara 300 lei baza 8.6 (fapta oficialului de a folosii un jucator fara drept de joc)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

6.         RAPID RAZVANI – UNIREA SPANTOV

Jucatorul OMET CRISTIAN IONUT legitimat la UNIREA SPANTOV se suspenda 4(patru) etape si penalitate financiara 100  lei, in baza art 1.11 din RD (injurii la adresa arbitrilor).

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

7.         ATLETIC DOROBANTU – VIITORUL SOLDANU

Jucatorul GHENCEA NICOLAE legitimat la ATLETIC DOROBANTU se suspenda 1(una)  etapa si penalitate financiara 30 lei, in baza art 1.5 din RD(cumul de cartonase).

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

8.         VOINTA NANA – PARTIZAN CRIVAT

Comisia act de cererea echipei VOINTA NANA si amana solutionarea contestatiei formulate de echipa PARTIZAN CRIVAT pana la 15.09.2015. Jucatorul DRAGAN MARIUS contestat ramane in stare de suspendare pana la solutionarea litigiului.

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

9. Comisia respinge solicitarea formulata de antrenorul NITU DANUT motivat de neplata penalitatii financiare acordate initial       

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP