Comisia de Disciplina

22 Septembrie 2015, la ora 19:29 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 219 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

Incheiat astazi,22 SEPTEMBRIE 2015, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica  a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

-omologarea rezultatelor etapei VIi Liga IV si rezultatele de la etapa VI Liga V seria A si B

1.         VIITORUL CURCANI – VICTORIA LEHLIU

Jucatorul GHENEA IULIAN legitimat la UNIREA MANASTIREA  sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 100 lei, in baza art 1.4 din RD(cumul de cartonase cu circumstante atenuante).

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

2.         UNIREA MANASTIREA – SPICUL ROSETI

Jucatorul PARASCHI LIVIU FLORIN legitimat la UNIREA MANASTIREA se suspenda 1(una)  etapa si penalitate financiara 50 lei, in baza art 1.4 din RD(cumul de cartonase).

Delegatul echipei SPICUL ROSETI , CHIRITA GABRIEL, se suspenda 1luna si penalitate financiara 400 lei baza 8.10 din RD.(jigniri adresate arbitrului)

Brigada de arbitrii se inainteaza comisiei de specialitate baza raportul de observare iar pentru observatorul partidei comisia sesiseaza discrepante evidente intre raportul de observare si nota acordata arbitrilor.

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

3.         UNIREA FRASINET – DINAMO SARULESTI    

Comisia admite contestatia formulata de DINAMO SARULESTI anuleaza rezultatul din teren si omologheaza rezultatul partidei cu scorul 3-0  in favoarea echipei DINAMO SARULESTI constata absenta  jucatorului la sedinta Comisiei baza art 1.3 coroborat cu 5.1 lit a din RD.

Delegatul echipei UNIREA FRASINET se suspenda 6 luni si penalitate financiara 400 lei baza art 1.3.din RD.(folosirea neregulamentara a unui jucator cu buna-stiinta).

Jucatorul RADUCANU VALENTIN IONUT legitimat la echipa DINAMO SARULESTI se suspenda 14 etape si penalitate financiara 250 lei, baza art 1.9 coroborat 1.6 din RD (scuiparea si lovirea arbitrului)

Jucatorul FLOROIU CORNELIU ADRIAN legitimat la echipa DINAMO SARULESTI se suspenda 12 etape si penalitate financiara 200 lei, baza art 1.9 coroborat cu 1.10 din RD (scuipare si injurii aduse arbitrului)

Arbitrul partidei se inainteaza spre analiza comisiei de specialitate motivate de absenta carnetelor de legitimare a jucatorilor suspendati.

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

4.         ATLETIC DOROBANTU – VIITORUL PLATARESTI

Jucatorul CUTIC DANIEL CRISTINEL legitimat la echipa VIITORUL PLATARESTI se exclude din activitatea fotbalistica si penalitate financiara 1150  lei , baza art 1.11 coroborat cu 1.7 lit b, 1.10 si 1.15 cu aplicare art 7.1 cap 9  dinRD (lovirea arbitrului in conditiile cand jocul nu a putut fi reluat, injurii la adresa arbitrului, folosirea identitatii altui jucator)

Delegatul echipei VIITORUL PLATARESTI, TOPORCEA MARIAN,se suspenda 6 luni si penalitate financiara 800 lei baza art 1.3 coroborat  cu art 8.6 din RD.( folosirea neregulamentara cu buna stiinta a unui jucator aflat in stare de suspendare)

Comisia anuleaza rezultatul din teren omologheaza rezultatul  partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei ATLETIC DOROBANTU si penalizeaza financiar echipa   VIITORUL PLATARESTI, cu 400 lei baza art 2.5

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

5.         AVANTUL LUICA – UNIREA SPANTOV

Jucatorul GHETEA VALENTIN legitimat la UNIREA SPANTOV se suspenda 1(una) si penalitate financiara 50 lei baza art.1.6  din RD

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

6.         VIITORUL MITRENI – VIITORUL SOLDANU

Jucatorul NENCIU VALENTIN legitimat VIITORUL MITRENI la se suspenda 4 etape si penalitate financiara 100  lei baza art 1.10 dinRD(injurii la adresa arbitrului).

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

7.         VICTORIA DRAGOS VODA – DUNAREA CIOCANESTI

Comisia ia act de renuntarea la contestatia formulata de catre delegatul echipei DUNAREA CIOCANESTI, SMARANDA STEFAN.

Comisia  ia act de recunoasterea jucatorului contestat ca fiind una si aceiasi persoana. Recunoasterea fiind facuta de delegatul echipei DUNAREA CIOCANESTI, SMARANDA STEFAN, in consecinta omologheaza partida cu rezultatul din teren.

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

8.         C.S. BUDESTI - PARTIZAN CRIVAT

Jucatorul IFRIM SILE legitimat la PARTIZAN CRIVAT se suspenda 12 etape si penalitate financiara 300 lei, baza art 1.7 lit a din RD(comportare violent asupra arbitrului)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

9.         AFC DUNAREA 2005 CALARASI – TEAM SPORT BMC CALARASI (juniori E)

Comisia admite contestatia formulata de TEAM SPORT BMC CALARASI anuleaza rezultatul din teren si omologheaza rezultatul partidei cu scorul 3-0  in favoarea echipei TEAM SPORT BMC CALARASI constata absenta  jucatorului la sedinta Comisiei baza art 1.3 din RD.

Oficialii echipei AFC DUNAREA 2005 CALARASI, GHIUTA ADRIAN si LUCAN MARIUS se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 400 lei fiecare baza art 1.3 din RD.(folosirea neregulamentara a unui jucator cu buna stiinta)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

10.       PETROLUL ILEANA – FORTUNA TAMADAU

Analizand sesizarea formulata de Secretariatul AJF prin care s-a constatat ca, jucatorul Anton Iulian Georgian de la echipa Fortuna Tamadau, aflat in stare de suspendare conform sanctiunii dispuse in cadrul sedintei din data de 15.09.2015 si care a jucat in partida Petroul Ileamna sub o akta identitate(captura foto internet cu jucatorul in timpul partidei) comisia hotaraste:

Anularea rezultatului din teren omologarea partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Petrolul Ileana.

Delegatul echipei Fortuna Tamadau , Olteanu Costinel se suspenda 6 luni si penalitate financiara 400 lei baza art. 1.3 RD (folosirea neregulamentara cu buna stiinta a unui jucator sub alta identitate).

Jucatorul Anton Georgian Iulian se suspenda inca 6 etape care se adauga celei primate initial avand de executat in total 7 etape incepand cu urmatoarea etapa si penalitate financiara 30 lei art. 1.14 din RD (substituire si evoutie in stare de suspendare).

Arbitrul partidei se inainteaza comisiei de specialitate in vederea analizarii.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP