Comisia de Disciplina

29 Septembrie 2015, la ora 20:14 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 273 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

 

Incheiat astazi,29 SEPTEMBRIE 2015, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica  a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

-omologarea rezultatelor etapei VIII Liga IV si rezultatele de la etapa VII Liga V seria A si B

1.         STEAUA RADOVANU - VIITORUL CURCANI

Comisia omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei VIITORUL CURCANI.

Jucatorul GHEORGHE FLORIN legitimat la VIITORUL CURCANI se suspenda 1(una) etapa si penalitate financiara 50 lei, in baza art 1.4 din RD(cumul de cartonase ).

Jucatorul STURZU NARCIS legitimat la STEAUA RADOVANU se suspenda 1(una) etapa si penalitate financiara 50 lei, in baza art 1.4 din RD(cumul de cartonase ).

Jucatorul STOIAN MARIUS RAZVAN legitimat la STEAUA RADOVANU se exclude din activitatea fotbalistica si penalitate financiara 500 lei, in baza art 1.11 din RD(lovirea arbitrului in conditiile in care jocul a fost oprit)      

Jucatorul MIREA IONUT legitimat la STEAUA RADOVANU se exclude din activitatea fotbalistica si penalitate financiara 500 lei, in baza art1.11 din RD (lovirea arbitrului in conditiile in care jocul a fost oprit)  

Comisia pune in vedere echipei STEAUA RADOVANU sanctiunea excluderii din competitie prevazuta de art 2.13 din RD la urmatoarea abatere similara

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

2.         VICTORIA LEHLIU - UNIREA MANASTIREA

Jucatorul NASTASE MIHAI legitimat la UNIREA MANASTIREA se suspenda 1(una)  etapa si penalitate financiara 50 lei, in baza art 1.4 din RD(cumul de cartonase).

Jucatorul IORDACHE MARIUS legitimat la VICTORIA LEHLIU se suspenda 1(una)  etapa si penalitate financiara 50 lei, in baza art 1.4 din RD(cumul de cartonase).   

Jucatorul COSTEA BOGDAN legitimat la VICTORIA LEHLIU se suspenda 3 etape si penalitate financiara 50 lei, in baza art 1.6 din RD(atac violent). 

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

3.         CONPET ST. CEL MARE – VICTORIA DR. VODA

Comisia suspenda terenul echipei Stefan Cel Mare pentru 1(una) etapa si penalitate financiara 500 lei baza art 2.10 din RD(patrunderea spectatorilor in teren)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

4.         DUNAREA GRADISTEA – AGRICOLA BORCEA

Comisia suspenda maseurul echipei AGRICOLA BORCEA, pentru 4 (patru) etape si penalitate financiara 600 lei baza art 8.2 coroborat 8.5 cu aplicarea 13.1 din RD (injurii la adresa arbitrului si refuzul de a parasi terenul de joc)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

5.         A.S. GALDAU – VIITORUL VALEA ARGOVEI

Jucatorul DUMITRU PETRUS legitimat la A.S. GALDAU se suspenda 1(una) si penalitate financiara 30 lei baza art.1.5 din RD(greseala tehnica)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

6.         VIITORUL SOLDANU – DINAMO SARULESTI

Comisia omologheaza jocul cu scorul de 3-0 in favoarea echipei DINAMO SARULESTI.

Comisia de Disciplina si Etica a AJF Calarasi, constata folosirea neregulamentara, in mod repetat a jucatorului BIGAN DANUT, jucator exclus din activitatea fotbalistica.

            Dispune neprogramarea echipei Viitorul Soldanu pentru urmatorul joc, si penalitate financiara 1.000 lei, in baza art. 1.15 din RD (jucatori care joaca pe fals)

Jucatorul MARTAFOI BOGDAN IONUT legitimat la VIITORUL SOLDANU se suspenda 1(una)  etapa si penalitate financiara 30 lei, in baza art 1.4 din RD(cumul de cartonase).

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

7.         UNIREA FRASINET – RAPID RAZVANI

Comisia omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei UNIREA FRASINET, suspenda terenul echipei RAPID RAZVANI pentru 2 (doua) etape si penalitate financiara 700 lei baza art 2.5, 2.11,2.16 din RD cu aplicarea art 13.1( patrunderea in teren a spectatorilor, lovirea oficialilor, incercarea de a efectua un numar mai mare de inlocuiri)

Comisia pune in vedere echipei RAPID RAZVANI sanctiunea excluderii din competitie prevazuta de art 2.13 din RD la urmatoarea abatere similara.

Echipa UNIREA FRASINET se sanctioneaza cu avertisment penaliate financiara 100 lei baza art 2.6 (insuficienta masurilor de ordine)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

8.         STEAUA RADOVANU - VIITORUL CURCANI (JUNIORI)

Jucatorul LUPSENEANU MARIUS legitimat la VIITORUL CURCANI se suspenda 5 etape si penalitate financiara 30 lei, baza art 1.6 din RD(comportare violenta)

Jucatorul DUROIU MARIUS legitimat la STEAUA RADOVANU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD(cumul de avertismente)

Jucatorul BUCUR ANDREI legitimat la STEAUA RADOVANU se suspenda 3 etape si penalitate financiara 30 lei baza art 1.6 din RD(atac violent)

Jucatorul IONICA IULIAN legitimat la STEAUA RADOVANU se suspenda 6 etape si penalitate financiara 100 lei baza art 1.10 din RD(injurii la adresa arbitrului)

Jucatorul HAIANU IONUT legitimat la STEAUA RADOVANU se suspenda 6 etape si penalitate financiara 100 lei baza art 1.10 din RD(injurii la adresa arbitrului)

Echipa STEAUA RADOVANU se sanctioneaza cu penalitatea financiara cu 100 lei baza art 2.2 ( comportare neregulamentara, eliminarea a 3 sau mai multi jucatori si needucarea propriilor jucatori)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

9.         DUNAREA GRADISTEA – AGRICOLA BORCEA (JUNIORI)

Jucatorul PAUN LUCIAN legitimat la DUNAREA GRADISTEA se suspenda 1(una)  etapa si penalitate financiara 30 lei, in baza art 1.4 din RD(cumul de cartonase).

Jucatorul PUCHEANU MARIUS IONUT legitimat la DUNAREA GRADISTEA se suspenda 5  etap si penalitate financiara 30 lei, in baza art 1.6 din RD(comportare violenta).

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

10.       CONPET ST. CEL MARE – VICTORIA DR. VODA (JUNIORI)

. Jucatorul DAN NICU legitimat la VICTORIA DR. VODA se suspenda 1(una)  etapa si penalitate financiara 30 lei, in baza art 1.4 din RD(cumul de cartonase).

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

11.       DUNAREA CIOCANESTI – A.S. BELCIGATELE

Comisia omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei DUNAREA CIOCANESTI si penalitate financiara 150 lei baza art 3.1 din RD( neprezentare)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP