Comisia de Disciplina

06 Octombrie 2015, la ora 19:07 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 222 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

 

Incheiat astazi 06 OCTOMBRIE 2015, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica  a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

-omologarea rezultatelor etapei XIX Liga IV si rezultatele de la etapa VIII Liga V seria A si B

1.         A.S. BELCIUGATELE - CONPET ST. CEL MARE

Comisia admite contestatia formulata de echipa CONPET ST. CEL MARE anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei   CONPET ST. CEL MARE si penalitate financiara 400 lei baza art 1.3 din RD

Delegatul echipei A.S. BELCIUGATELE, CONSTANTIN STEFAN, se suspenda 1(una ) luna si penalitate financiara de 700 lei baza art 2.6 din RD (folosirea cu buna stiinta a unui jucator fara drept de joc)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

2.         UNIREA MANASTIREA - STEAUA RADOVANU

Comisia constata folosirea neregulamentara a jucatorului GEORGESCU MARIUS VIRGIL cu numar de licenta 213 legitimat la STEAUA RADOVANU, jucator care era in stare de suspendare avand cumul de 4 avertismente, decide:

Anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei UNIREA MANASTIREA si penalitate financiara 400 lei baza art 1.2 din RD          

Delegatul echipei STEAUA RADOVANU, SPERIATU MARIAN, se sanctoineaza cu avertisment

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

3.         VENUS INDEPENDENTA – VICTORIA LEHLIU

Jucatorul OPREA DANIEL legitimat la VICTORIA LEHLIU se suspenda 8 etape si penalitate financiara 250 baza art 1.10 si 1.17din RD cu aplicarea art 13.1(injurii aduse arbitrilor)

Antrenorul secund ANGHEL MARIUS de la VICTORIA LEHLIU se suspenda 6 etape si penalitate financiara200 baza art 8.2 din RD( injurii aduse arbitrilor)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

4.         AVANTUL DOR MARUNT – A.S. GALDAU

Jucatorul CHIVU DORINEL MARIUS legitimat la A.S. GALDAU se suspenda 1etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.5 din RD( comportare nesportiva)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

5.         ATLETIC DOROBANTU – PARTIZAN CRIVAT

Jucatorul CONSTANTIN COSTEL legitimat la ATLETIC DOROBANTU se suspenda 1(una) si penalitate financiara 30 lei baza art.1.4 din RD(cumul de avertismente)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare

6.         CONPET ST CEL MARE – VICTORIA DRAGOS VODA

Comisia constata folosirea neregulamentara a jucatorilor OPREA GABRIEL, MIHALACHE IONUT GIGEL legitimati la VICTORIA DRAGOS VODA, anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei CONPET STEFAN CEL MARE si penalitate financiara 100 lei baza art 1.3 coroborat cu art. 8.6 din RD(folosirea vneregulamentara a unui jucator).

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

7. Analizand sesizarea formulata de echipa Spicul Roseti, privind posibiltatea fraudarii rapoartelor oficiale, Comisia de Disciplina si Etica, soloicita Biroului Executiv al A.J.F. Calarasi, aprobarea unei hotarari in baza careia rapoartele oficiale, sa fie semnate pe fiecare pagina de catre delegatii echipelor     .

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP