Comisia de Disciplina

04 Decembrie 2015, la ora 09:07 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 237 vizualizări

Comisia de Disciplina

 Proces Verbal

 

Incheiat astazi 02 DECEMBRIE 2015, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica  a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

-omologarea rezultatelor etapei III CUPA ROMANIEI

1.         COMPET STEFAN CEL MARE - VENUS INDEPENDENTA

Comisia ia act de solicitarea echipei CONPET ST. CEL MARE si omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei si sanctionarea echipei CONPET ST. CEL MARE cu avertisment si penalitate financiara 500 lei in baza art. 3.1  din RD    (neprezentarea la un joc oficial)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

2.         DINAMO SARULESTI – DUNAREA GRADISTEA      

Comisia anuleaza rezultatul din teren  si omologheaza rezultatul din teren cu scorul de 3-0 in favoarea echipei DUNAREA GRADISTEA.                                                                                            Suspenda delegatul echipei Cautis Marian pentru 6 luni competitionale.                                                           Se sanctioneaza echipa Dinamo Sarulesti cu penalitate financiara in cuantum de 400 lei.              In baza art. 1.3 din RD (folosirea unui jucator sub o alta identitate)

            Cu apel in 5 zile de la comunicare.

3.         CONPET STEFAN CEL MARE – TEAM SPORT CALARASI

Avand in vedere depozitia arbitrului Popa Cristian, care sustine ca jucatorul Turbatu Ion este cel care a fost folosit in meciul Conpet Stefan cel Mare – Team - Sport Calarasi, Comisia om omologheaza rezultatul partidei cu scorul din teren.

Delegatul echipei CONPET STEFAN CEL MARE, TASE GABRIEL si jucatorul TURBATU ION se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara cate 50 lei fiecare, in baza art. 1.19 R.D. (neprezentarea in fata fata Comisiei de Disciplina) .

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP