Comisia de Disciplina si Etica

26 Aprilie 2017, la ora 08:55 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 881 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 PROCES VERBAL

 

Incheiat astazi, 25.04.2017,la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica, cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor Campionatelor Judetene organizate de A.J.F. Calarasi; Liga IV etapele a-23 si 24-a, Liga V seria A si B etapa a-16 a,Juniori E etapele 15 si 16.

1.     PROGRESUL FUNDULEA – VIITORUL CURCANI

Comisia anuleaza contestatia ca netaxata si omologheaza rezultatul partidei cu scorul din teren.

Se admite memoriu formulat de echipa PROGRESUL FUNDULEA in baza art 15.1 se reduce sanctiunea disciplinara a jucatorului GRIGORE CRISTIAN, se acorda drept de joc acestuia.

Se respinge memoriu formulat de echipa PROGRESUL FUNDULEA in baza art 15.3 pentru jucatorul   MALAMA GEORGE LAURENTIU, mentinandu-se sanctiune disciplinara dispusa.

Se respinge memoriul formulat de echipa PROGRESUL FUNDULEA, pentru jucatorul VARTAN CLAUDIU motivat de faptul ca nu a putut fi identificat jucatorul si sanctiunea disciplinara  a acestuia.

Oficialul echipei PROGRESUL FUNDULEA,DOREL D, se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 400 lei baza art 52 raportat art 4 alin 1 lit c  din ROAF.(comportare neadecvata in fata comisiei de disciplina)

Cu apel in termen de 5 zile.

2.     VICTORIA LEHLIU – ACS ROSETI (JUNIORI)

Jucatorul STELIAN RADUCU ANDREI legitimat la VICTORIA LEHLIU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(greseala tehnica)

Cu apel in termen de 5 zile

3.     PROGRESUL FUNDULEA – VIITORUL CURCANI (JUNIORI)

Jucatorul CRISTACHE CRISTINEL MARIUS legitimat la PROGRESUL FUNDULEA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente)

Cu apel in termen de 5 zile.

4.     RAPID ULMENI – DUNAREA CIOCANESTI (JUNIORI)

Admite contestatia formulata de echipa DUNAREA CIOCANESTI, constata neprezentarea jucatorilor contestati dupa finalul jocului in vederea identificarii de catre oficialii partidei (art. 41.5  din RD al AJF)

Anuleaza rezultatul din teren si omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei DUNARE CIOCANESTI.

Delegatul echipei RAPID ULMENI, IONITA MARIN, se suspenda 6 luni si penalitate financiara 400 lei baza art 1.3 din RD al AJF.( folosirea unui jucator sub o alta identitate)

Cu apel in termen de 5 zile

5.     DUNAREA CIOCANESTI – AGRICOLA BORCEA

Comisia anuleaza contestatia formulate de echipa DUNAREA CIOCANESTI ca netaxata

Jucatorul OPREA ADI legitimat la DUNAREA CIOCANESTI se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente)

Cu apel in termen de 5 zile.

6.     UNIREA MANASTIREA – PROGRESUL FUNDULEA

Comisia ia act de neprezentarea echipei PROGRESUL FUNDULEA omologheaza rezultatul cu scorul de 3-0 in favoarea echipei UNIREA MANASTIREA si penalizeaza echipa PROGRESUL FUNDULEA cu suma de 500 lei baza art 3.1 lit. a din RD al AJF

Cu apel in termen de 5 zile.

7.     VENUS INDEPENDENTA – DUNAREA GRADISTEA

Jucatorul VASILESCU ADRIAN MADALIN legitimat la DUNAREA GRADISTEA se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 100 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(comportare nesportiva cu circumstante atenuante)

Cu apel in termen de 5 zile

8.     DINAMO SARULESTI – VICTORIA LEHLIU

Jucatorul BRATU ROBERT ALEXANDRU legitimat la VICTORIA LEHLIU se sanctioneza cu avertisment si penalitate financiara 100 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente) cu circumstante atenuante.

                Cu apel in termen de 5 zile

9.     ACS ROSETI – UNIREA DRAGALINA

Jucatorul RAGALIE SORIN legitimat la ACS ROSETI se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente)

Cu apel in termen de 5 zile.

10.                       VIITORUL CURCANI – VICTORIA CHIRNOGI

Echipei VIITORUL CURCANI se suspenda terenul de joc 2 etape anuleaza rezultatul partidei si omologheaza rezultatul jocului cu scorul de 3-0 in favoarea echipei VICTORIA CHIRNOGI si penalitate financiara 400 lei baza art 2.9 din RD al AJF.(lovirea arbitrului cu obiecte aruncate din tribune).

            Cu apel in termen de 5 zile.

11.                       ZAREA CUZA VODA – AVANTUL PIETROIU

Jucatorul FLOREANU GEORGIAN legitimat la AVANTUL PIETROIU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente)

Cu apel in termen de 5 zile

12.                       VIITORUL 2012 DICHISENI – VICTORIA DRAGOS VODA

Jucatorul NICOLAE SILVIU legitimat la VIITORUL 2012 DICHISENI se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 100 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(bruscarea adversarului cu circumstante atenuante)

Cu apel in termen de 5 zile

13.                       CS BUDESTI – PARTIZAN CRIVAT

Admite contestatia formulata de echipa PARTIZAN CRIVAT, constata neprezentarea jucatorului contestat dupa finalul jocului in vederea identificarii de catre oficialii partidei (art. 41.5  din RD al AJF)

Anuleaza rezultatul din teren si omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei PARTIZAN CRIVAT.

Delegatul echipei CS BUDESTI, VOICU ALIN, se suspenda 6 luni si penalitate financiara 600 lei baza art 1.3 din RD al AJF.( folosirea unui jucator sub o alta identitate)

Cu apel in termen de 5 zile

14.                        ACS ROSETI – UNIREA DRAGALINA (JUNIORI)

Jucatorul NASTURE ALBERTO legitimat la UNIREA DRAGALINA se suspenda 6 etapa si penalitate financiara 100 lei baza art 1.10 din RD al AJF.(injurii aduse arbitrului)

Cu apel in termen de 5 zile

15.                       VIITORUL CURCANI – VICTORIA CHIRNOGI (JUNIORI)

Antrenorul echipei VICTORIA CHIRNOGI,IONITA GHEORGHE, se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 100 lei baza art 8.1 din RD al AJF cu circumstante atenuante.(proteste) cu circumstante atenuante.

Cu apel in termen de 5 zile

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP