Comisia de Disciplina si Etica

22 August 2018, la ora 08:34 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 550 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 PROCES VERBAL

Incheiat astazi, 21.08.2018, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica, cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor la LIGA IV etapa 1 si Cupa Romaniei faza I:

 

1.     AVANTUL LUICA – UNIREA MANASTIREA (cupa Romaniei)

             Jucatorul MARIN IONUT VALENTIN legitimat la UNIREA MINASTIREA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei baza art. 1.5 din RD al AJF (greseala tehnica).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

2.     VIITORUL DRAGALINA – UNIREA DRAGALINA (CUPA ROMANIEI)

Jucatorul MALIC GEORGE CRISTIAN legitimat la VIITORUL DRAGALINA se suspenda 4 etape si penalitate financiara 100 lei baza art.1.6 lit.b   din RD al AJF (lovirea adversarului cu piciorul).

Jucatorul NASTURE STEFAN legitimat la VIITORUL DRAGALINA se suspenda 13 etape si penalitate financiara 300 lei baza art.1.7 lit.a   din RD al AJF (comportare violent la adresa arbitrului).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

3.     AVANTUL DOR MARUNT – SPICUL VALCELELE (CUPA ROMANIEI)

           Jucatorul OANCEA MADALIN VALENTIN legitimat la echipa AVANTUL DOR MARUNT se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei, baza art. 1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

4.     AS GALDAU – TRICOLORUL JEGALIA

           Presedintele echipei AS GALDAU, MATEI IONEL se suspenda 6 etape si penalitate financiara 100 lei, baza art. 8.2 din RD al AJF (injurii la adresa arbitrului).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

5.     DUNAREA GRADISTEA – SPICUL VALCELELE

Comisia amana judecarea cazului pentru data de 28.08.2018, in vederea aducerii de noi probe pentru solutionarea cauzei. Jucatorul SERBAN TEODOR VALENTIN ramane in stare de suspendare pana la solutionarea cazului.

6.     AVANTUL PIETROIU – ZAREA CUZA VODA (CUPA ROMANIEI)

Omologheaza rezultatul cu scorul de 3-0 in favoarea echipei ZAREA CUZA VODA, aplica sanctiune financiara de 500 lei, baza art.3.1 din RD al AJF (neprezentarea echipei la un joc oficial)

7. COLINELE ARGESULUI MITRENI - VIITORUL CURCANI (CUPA ROMANIEI)

Omologheaza rezultatul cu scorul de 3-0 in favoarea echipei VIITORUL CURCANI, aplica sanctiune financiara de 500 lei, baza art.3.1 din RD al AJF (neprezentarea echipei la un joc oficial)

8.     SOIMII UNIREA – ACS ROSETI (CUPA ROMANIEI)

Omologheaza rezultatul cu scorul de 3-0 in favoarea echipei ACS ROSETI, aplica sanctiune financiara de 500 lei, baza art.3.1 din RD al AJF (neprezentarea echipei la un joc ofIcial)

9.     CS BUDESTI – STEAUA RADOVANU (CUPA ROMANIEI)

Omologheaza rezultatul cu scorul de 3-0 in favoarea echipei STEAUA RADOVANU, aplica sanctiune financiara de 500 lei, baza art.3.1 din RD al AJF (neprezentarea echipei la un joc oficial)

10.     RAPID ULMENI – PARTIZAN CRIVAT (CUPA ROMANIEI)

Omologheaza rezultatul cu scorul de 3-0 in favoarea echipei PARTIZAN CRIVAT, aplica sanctiune financiara de 500 lei, baza art.3.1 din RD al AJF (neprezentarea echipei la un joc oficial)

11.            ATLETIC DOROBANTU – AFC DUNAREA CIOCANESTI (CUPA ROMANIEI)

Omologheaza rezultatul cu scorul de 3-0 in favoarea echipei DUNAREA CIOCANESTI, aplica sanctiune financiara de 500 lei, baza art.3.1 din RD al AJF (neprezentarea echipei la un joc oficial)

12.             MOSTISTEA ULMU – ZAREA CUZA VODA

Omologheaza partida cu rezultatul din teren, baza art. 2.22, litr. b din RD al AJF (refuzul de a relua jocul).

            Capitanul echipei ZAREA CUZA VODA, MUNTEANU NICOLAE, se suspenda 4 etape si penalitate financiara 300 lei, baza art.2.22 coroborat cu 2.20 din RD al AJF (refuzul de a executa dispozitia data de arbitru).

NITU DANUT, antrenorul echipei ZAREA CUZA VODA, se suspenda 6 etape si sanctiune financiara 300 lei, baza art.2.22 coroborat cu art.2.20 din RD al AJF (refuzul de a executa dispozitia data de arbitru).

Echipa ZAREA CUZA VODA se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 400 lei , baza art.2.22, litr. B din RD al AJF ( neimplicarea echipei in educarea propriilor jucatori si oficiali).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

13.            UNIREA DRAGALINA – VENUS INDEPENDENTA

Jucatorul STANCIU NICOLAE GABRIEL legitimat la echipa UNIREA DRAGALINA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei, baza art. 1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

Jucatorul MANESCU MARIUS legitimat la echipa UNIREA DRAGALINA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei, baza art.1.5  din RD al AJF (greseala tehnica).

            Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

14.            STEAUA RADOVANU – VIITORUL CURCANI

Jucatorul BELEAGA CONSTANTIN IULIAN legitimat la echipa  STEAUA RADOVANU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei, baza art. 1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

            Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP