Comisia de Disciplina si Etica

05 Septembrie 2018, la ora 07:13 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 957 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

  

PROCES VERBAL

Incheiat astazi, 04.09.2018, la sediul A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica, cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor la LIGA IV-a etapa III-a,LIGA IV-a JUNIORI etapa III-a,LIGA V-a etapa I si JUNIORI C etapa II-a.

 

1.     UNIREA MINASTIREA – VIITORUL PLATARESTI (juniori)

Jucatorul MARIN GEORGIAN-DANIEL legitimat la UNIREA MINASTIREA se suspenda 5 etape si penalitate financiara 100 lei baza art.1.10 din RD al AJF (injurii la adreesa arbitrului).

Antrenorul echipei UNIREA MINASTIREA,PACEARCA FLORIAN,se suspenda 3 luni si penalitate financiara 300 lei,baza art.8.10 coroborat cu art. 8.15 din RD al AJF (injurii la adresa arbitrului si patrunderea in cabina arbitrilor neautorizat).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

2.     MOSTISTEA ULMU – PROGRESUL FUNDULEA

           Jucatorul RADUCANU VALENTIN –IONUT,legitimat la echipa PROGRESUL FUNDULEA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei, baza art.1.4  din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

3.     SOIMII PROGRESU – RAPID ULMENI

 Jucatorul PENU IBRAIM-DANIEL, legitimat la echipa RAPID ULMENI se suspenda 1  etapa si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.5  din RD al AJF  (greseala tehnica).         

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

4.     UNIREA MINASTIREA – VIITORUL PLATARESTI

Partida intrerupta in min. 92 se  omologhaza  cu scorul de 3–0 in favoarea echipei UNIREA MINASTIREA,baza art.1.11 coroborat cu art.1.7 si 1.3 din RD al AJF (lovirea arbitrului si folosirea neregulamentara a unui jucator sub alta identitate).  

Jucatorul CIOBOTARU MIHAI-ANDREI,legitimat la echipa VIITORUL PLATARESTI se suspenda 8 etape si penalitate financiara 200 lei,baza art.1.23  din RD al AJF  (refuzul de a coopera si incercarea de a induce in eroare comisia de disciplina).

Jucatorul DOVLEAC IONUT-GABRIEL,legitimat la echipa VIITORUL PLATARESTI se exclude din activitatea fotbalistica si penalitate financiara 1.000 lei,baza art.1.11 coroborat cu art. 1.7 din RD al AJF  (lovirea violenta cu pumnul a arbitrului, cu vatamarea fizica grava a acestuia, conform actelor medicale anexate).

Jucatorul ANGHEL DECEBAL-MIHAI,legitimat la echipa VIITORUL PLATARESTI,identificat ca a jucat pe fals,pe legitimatia jucatorului IOANA MARIUS-FLORIN, conform depozitiilor oficialilor  echipei VIITORUL PLATARESTI,se exclude din activitatea fotbalistica si penalitate financiara 1.000 lei,baza art.1.11,coroborat cu art.1.15  din RD al AJF  (complicitate la lovirea arbitrului si folosirea altei identitati, recidiva).

Delegatul echipei VIITORUL PLATARESTI,VASILE MARIUS se suspenda 3 luni competitionale si penalitate financiara 700 lei,baza art.8.6 din RD al AJF (introducerea cu buna stiinta in teren a unui jucator fara drept de joc).

Presedintele echipei VIITORUL PLATARESTI,TICA MIHAI,se suspenda 3 luni competitionale si penalitate financiara 400 lei,baza. Art.8.6 si 8.13 din RD al AJF (folosirea cu buna stiinta a unui jucator fara drept de joc si ascunderea adevarului referitoare la o abatere disciplinara).

Clubul VIITORUL PLATARESTI se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 500 lei, baza art.1.15 din RD al AJF ( pentru lipsa de implicare in educarea propriilor jucatori).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

5.     VICTORIA DRAGOS VODA – VICTORIA LEHLIU

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei VICTORIA DRAGOS VODA ,antrenorul echipei  VICTORIA LEHLIU, MILEA NINEL se suspenda  6 luni si sanctiune financiara 1.000 lei  baza art.8.4 din RD al AJF (lovirea arbitrului de catre un oficial).

Jucatorul HAIDU COSTIN,legitimat la echipa VICTORIA LEHLIU se suspenda 2  etape si penalitate financiara 100  lei,baza art.1.10  din RD al AJF  (gesturi jignitoare si agresive la adresa arbitrului).

Contestatia formulate de catre echipa VICTORIA LEHLIU se anuleaza ca netaxata,baza art.42.4 din RD al AJF.

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

6.     PETROLUL ILEANA – AVANTUL PITROIU

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei PETROLUL ILEANA si sanctioneaza cu penalitate  financiara  300  lei echipa AVANTUL PITROIU,baza art.3.1 lit.a din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial).          

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

 

 

7. AVANTUL LUICA – LUMINA FRUMUSANI

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei AVANTUL LUICA si sanctioneaza cu penalitate  financiara 300  lei echipa LUMINA FRUMUSANI,baza art. din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP