Comisia de Disciplina si Etica

20 Noiembrie 2018, la ora 16:29 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 482 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 PROCES VERBAL

Incheiat astazi, 20.11.2018, la sediul A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica,cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor la LIGA a IV-a etapa a XIV-a,LIGA a IV-a JUNIORI etapa a XIV-a si JUNIORI C etapa a VI-a.

 

 

1.     MOSTISTEA ULMU – DUNAREA CIOCANESTI

           Jucatorul RADU STEFAN,legitimat la echipa MOSTISTEA ULMU se suspenda  1 etapa si penalitate financiara 50 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

           Jucatorul MOVILA CRISTIAN,legitimat la echipa DUNAREA CIOCANESTI se suspenda  1 etapa si penalitate financiara 50 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Se retine carnetul de legitimare jucatorului MOVILA CRISTIAN pentru fotografii depesite,baza art.2.4 din RD al AJF,jucatorul ramane in stare de suspendare pana la actualizarea fotografiei.

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

2.     DUNAREA GRADISTEA – STEAUA RADOVANU (juniori)

Jucatorul BOBE MARIO - ANDREI,legitimat la echipa STEAUA RADOVANU se suspenda 1 etapa  si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

3.     UNIREA MINASTIREA – SPICUL VALCELELE

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul din teren si sanctioneaza financiar cu 1000 lei echipa SPICUL VALCELELE,baza art.1.7 litr.b  din RD al AJF (lovirea intentionata a arbitrului cu consecinte fizice).

Delegatul echipei SPICUL VALCELELE,TATU ANDREI se suspenda 3 luni competitionale si penalitate financiara 200 lei,baza art.8.13 din RD al AJF(incercarea de a determina oficialul partidei de a nu nota o abatere disciplinara in raportul de joc).

Maseurul echipei SPICUL VALCELELE,TATU ION,se suspenda 4 etape si penalitate financiara 400 lei,baza art.2.15 lit.a coroborat cu art.8.15 din RD al AJF(intrare neautorizata in vestiarul arbitrilor,jigniri,amenintari).

Terenul echipei SPICUL VALCELELE se suspenda 2 etape,baza art 2.15 din RD al AJF.

Echipa UNIREA MINASTIREA se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 400 lei,baza art8.15 din RD al AJF(lipsa masuri de siguranta).

 Jucatorul SERBAN TEODOR VALENTIN, legitimat la echipa SPICUL VALCELELE se exclude din activitatea fotbalistica,baza art. 1.7 litr.b din RD al AJF  (lovirea intentionata a arbitrului cu consecinte fizice).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

4.     A.C.S.ROSETI – VIITORUL CURCANI

Jucatorul PAUN MARIUS,legitimat la echipa VIITORUL CURCANI se suspenda 1 etapa  si penalitate financiara 50 lei,baza art.1.5 din RD al AJF  (greseala tehnica).

Jucatorul SANDU MARIUS,legitimat la echipa VIITORUL CURCANI se suspenda 1 etapa  si penalitate financiara 50 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

5.     ZAREA CUZA VODA – VICTORIA LEHLIU (juniori)

Jucatorul BAICU CONSTANTIN IONUT,legitimat la echipa ZAREA CUZA VODA se suspenda 4 etapa  si penalitate financiara 30 lei,baza 1.6 art. din RD al AJF  (lovirea adversarului).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

6.     PROGRESUL PERISORU – VIITORUL 2012 DICHISENI

Jucatorul COSTEA BOGDAN,legitimat la echipa VIITORUL 2012 DICHISENI se suspenda 1 etapa  si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

7.Jucatorul PURCAREA SORIN,legitimate la echipa DUNAREA GRADISTEA se suspenda 10 etape si penalitate financiara 200 lei,baza art.1.23 di RD al AJF(inducerea in eroare a secretariatului AJF).

Anularea carnetului de legitimare cu nr. 18454,de la echipa SPICUL VALCELELE,a jucatorului PURCAREA SORIN,baza art.2.21 din RD al AJF(obtinerea unei legitimari pe baza de date false).

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP