Comisia de Disciplina si Etica

27 Noiembrie 2018, la ora 15:59 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 368 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 PROCES VERBAL

Incheiat astazi, 27.11.2018, la sediul A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica,cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor la LIGA a IV-a etapa a XV-a,LIGA a V-a JUNIORI etapa a XV-a si JUNIORI C etapa a VII-a.

 

 

1.     PARTIZAN CRIVAT – VICTORIA DRAGOS VODA

           Jucatorul CRACIUN CRISTIAN,legitimat la echipa PARTIZAN CRIVAT se suspenda  1 etapa si penalitate financiara 50 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

2.     SPICUL VALCELELE – A.C.S.ROSETI

Jucatorul ION ROBERT- NICOLAE,legitimat la echipa SPICUL VALCELELE se exclude din activitatea fotbalistica si penalitate financiara  500 lei,baza art.1.6 alin. 4,coroborat cu art.1.7 lit.b din RD al AJF  (lovirea cu pumnul a unui adversar, cu vatamarea fizica grava a victimei).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

3.     VIITORUL CURCANI – UNIREA DRAGALINA (juniori)

Jucatorul CRISTACHE MARIAN VIOREL, legitimat la echipa VIITORUL CURCANI se suspenda 10 etape si penalitate financiara 100 lei,baza art. 1.9 coroborat cu art.1.6 din RD al AJF  (scuiparea si bruscarea  unui adversar).

Se retine carnetul de legitimare jucatorului CRISTACHE MARIAN - VIOREL pentru fotografii depesite,baza art.2.4 din RD al AJF,jucatorul ramane in stare de suspendare pana la actualizarea fotografiei.

Jucatorul APETREI MIHAITA - ALEXANDRU, legitimat la echipa UNIREA DRAGALINA se suspenda 6 etape si penalitate financiara 100 lei,baza art. 1.10 din RD al AJF  (limbaj injurios).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

4.     SPICUL VALCELELE – A.C.S.ROSETI (juniori)

Jucatorul IONCE CIPRIAN - IOAN,legitimat la echipa SPICUL VALCELELE se suspenda 4 etapa  si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.6 alin. 2 din RD al AJF  (lovirea adversarului cu piciorul).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

5.     ATLETICO UNIREA – A.C.S.ROSETI (juniori C)

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei A.C.S.ROSETI  si sanctioneaza cu penalitate financiara  150 lei echipa ATLETICO UNIREA, baza art. 3.1,din RD al AJF (neprezentarea certificatelor de nastere la un meci oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

6.Admite solicitarea echipei SPICUL VALCELELE de reducere a suspendarii terenului,aplicata in data de 20.11.2018, baza art.15.1 din RD al AJF.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP