Comisia de Disciplina si Etica

04 Decembrie 2018, la ora 17:10 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 419 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 Incheiat astazi,04.12..2018, la sediul A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica,cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor la LIGA a IV-a etapa a XVI-a si JUNIORI etapa a XVI-a.

 

1.     DUNAREA GRADISTEA - PARTIZAN CRIVAT

           Jucatorul POSTICA ION CATALIN,legitimat la echipa PARTIZAN CRIVAT se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

            Antrenorul echipei PARTIZAN CRIVAT,STANCIU TUDOREL,se suspenda 2 etape si penalitate financiara 100 lei,baza art.8.1 din RD al AJF (proteste repetate la adresa arbitrului).

            Delegatul echipei DUNAREA GRADISTEA,ACHIM DANIEL,se suspenda 4 etape si penalitate financiara 200 lei,baza art.8.2 din RD al AJF(injurii la adresa oficialilor).

            Echipa DUNAREA GRADISTEA se sanctioneaza cu avertisment si penaliatate financiara 500 lei,baza art.2.10 din RD al AJF(patrunderea in terenul de joc a persoanelor neautorizate care ameninta,jignesc sau injura,dar nu lovesc jucatorii,sau oficialii).

            Arbitrul partidei,ANGHEL MIREL si observatorul CULEA MARIAN se inainteaza Comisiei de Disciplina a Arbitrilor in vederea analizarii prestatiei.

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare. 

2.     PROGRESUL FUNDULEA – ZAREA CUZA VODA

Jucatorul ZIDARU VALENTIN,legitimat la echipa PROGRESUL FUNDULEA,se suspenda 1 etapa si penalitate financiara  50 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare. 

3.     PROGRESUL FUNDULEA – ZAREA CUZA VODA (juniori)

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei PROGRESUL FUNDULEA si sanctioneaza cu avertisment echipa ZAREA CUZA VODA,baza art.3.1, lit.a din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare. 

4.     UNIREA DRAGALINA – SPICUL VALCELELE (juniori)

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei UNIREA DRAGALINA si sanctioneaza cu avertisment echipa SPICUL VALCELELE,baza art.3.1, lit.a din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare. 

5.     VICTORIA DRAGOS VODA – VIITORUL CURCANI (juniori)

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei VICTORIA DRAGOS VODA si sanctioneaza cu avertisment echipa VIITORUL CURCANI,baza art.3.1, lit.a din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare. 

6.     DUNAREA GRADISTEA – PARTIZAN CRIVAT (juniori)

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei DUNAREA GRADISTEA  si sanctioneaza cu avertisment echipa PARTIZAN CRIVAT,baza art.3.1, lit.a din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare. 

7.     STEAUA RADOVANU – TRICOLORUL JEGALIA (juniori)

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei STEAUA RADOVANU si sanctioneaza cu avertisment echipa TRICOLORUL JEGALIA,baza art.3.1, lit.a din RD al AJF (neprezentarea la un joc oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP