Comisia de Disciplina si Etica

19 Martie 2019, la ora 15:46 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 635 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 

 

 

 

 

 

                   Incheiat astazi 19.03.2019 la sediul A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica,cu urmatoarea ordine de zi:

 

Omologarea rezultatelor la LIGA a IV-a etapa a XXI-a,Juniori A etapa XXI-a si LIGA a V-a,Seria A etapa 11, LIGA a V-a etapa 14 si JUNIORI E etapa 7 si 8.

 

1.     AVANTUL PIETROIU - PROGRESUL PERISORU

 Jucatorul DAFINA ALIN - GABRIEL,legitimat la echipa PROGRESUL PERISORU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.5 din RD al AJF  (greseala tehnica).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

2.     AVANTUL LUICA – RAPID RAZVANI

 Jucatorul STOICA DUMITRU,legitimat la echipa AVANTUL LUICA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

3.     COLINELE ARGESULUI MITRENI – C.S.BUDESTI

Jucatorul NENCIU VALENTIN,legitimat la echipa COLINELE ARGESULUI MITRENI se suspenda 4 etapa si penalitate financiara 50 lei,baza art.1.6,alin.2 din RD al AJF  (lovirea cu pumnul a unui adversar).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

4.     VICTORIA DRAGOS VODA – VICTORIA CHIRNOGI

Jucatorul ANGHEL ANDREI,legitimat la echipa VICTORIA CHIRNOGI se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei,baza art. 1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

Antrenorul echipei VICTORIA CHIRNOGI,IONITA GHEORGHE,se suspenda 2 etape si penalitate financiara 150 lei,baza art.8.1 din RD al AJF(proteste repetate).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

5.     STEAUA RADOVANU – VENUS INDEPENDENTA

Jucatorul ALECU DENIS-IONEL,legitimat la echipa STEAUA RADOVANU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

6.     PARTIZAN CRIVAT – SPICUL VALCELELE (juniori)

Jucatorul TIGANILA NICUSOR,legitimat la echipa PARTIZAN CRIVAT se suspenda 14 etapa si penalitate financiara 200 lei,baza art.1.9 lit.b coroborat cu art.1.10 din RD al AJF  (injurii la adresa arbitrului si scuiparea acestuia).

Jucatorul NEAGU ALEXANDRU VIOREL,legitimat la echipa PARTIZAN CRIVAT se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.4 din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

7.     VICTORIA DRAGOS VODA – VICTORIA CHIRNOGI (juniori)

Admite contestatia formulata de echipa VICTORIA CHIRNOGI,omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei VICTORIA CHIRNOGI,sanctioneaza delegatul echipei VICTORIA DRAGOS VODA,RACHITA CONSTANTIN cu 6 luni si penalitate financiara 600 lei,baza art.1.3 din RD al AJF(folosirea cu buna stiinta a unui jucator sub o alta identitate).

Carnetul de legitimare al jucatorului PIROI LIVIU - GABRIEL se retine in vederea actualizarii fotografiei,jucatorul ramanand in stare de suspendare pana la actualizarea datelor.

8.     VIITORUL CURCANI – PROGRESUL FUNDULEA (juniori)

Jucatorul COSTACHE MARIAN VIOREL,legitimat la echipa VIITORUL CURCANI se suspenda 5 etapa si penalitate financiara 30 lei,baza art.1.6,alin.2 din RD al AJF  (lovirea cu palma a unui adversar).

Jucatorul BOAGHE ADRIAN - IONUT,legitimat la echipa PROGRESUL FUNDULEA se suspenda 2 etapa si penalitate financiara 100 lei,baza art.1.10 din RD al AJF  (injurii la adresa adversarului).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

9.     VIITORUL CURCANI – PROGRESUL FUNDULEA

Omologheaza partida cu rezultatul din teren,3 - 0 in favoarea echipei VIITORUL CURCANI si sanctioneaza cu penalitate financiara 400 lei echipa  PROGRESUL FUNDULEA,baza art.1.2 (folosirea unui jucator in stare de suspendare).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP