Comisia de Disciplina si Etica

26 Martie 2019, la ora 16:16 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 640 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 

 

 

 

 

 

 PROCES VERBAL

Incheiat astazi 26.03.2019 la sediul A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica,cu urmatoarea ordine de zi:

 

Omologarea rezultatelor la LIGA a IV-a etapa 22,Juniori A etapa 22,LIGA a V-a,Seria A etapa 12, LIGA a V-a SERIA B etapa 15 si JUNIORI D etapa 7.

 

1.     ATLETICO UNIREA - AVANTUL PIETROIU

 Jucatorul STANESCU GABI - GABRIEL, legitimat la echipa AVANTUL PIETROIU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza art.1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

2.     SPICUL VALCELELE – VIITORUL CURCANI

 Jucatorul GHITA COSTEL,legitimat la echipa SPICUL VALCELELE,se suspenda 2 etapa si penalitate financiara 50 lei,baza art.1.6 din RD al AJF (atac violent).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

3.     RAPID RAZVANI - C.S.BUDESTI

Anuleaza contestatia formulata de echipa RAPID RAZVANI,omologheaza rezultatul partidei cu scorul din teren, baza art.42.4 din RC al AJF(neachitarea contestatiei in 48 de ore de la formulare).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

4.     DUNAREA CIOCANESTI – PARTIZAN CRIVAT

Antrenorul principal al echipei DUNAREA CIOCANESTI,JECU AURELIAN,se suspenda 3 etapa si penalitate financiara 200 lei,baza art. 8.2 din RD al AJF (proteste repetate si injurii la adresa arbitrului,cu circumstante atenuante).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.                                                   

5.     VIITORUL 2012 DICHISENI – TRICOLORUL JEGALIA (Cupa Romaniei)

Jucatorul MANCAS SORIN - GABRIEL,legitimat la echipa VIITORUL 2012 DICHISENI se suspenda 2 etapa si penalitate financiara 100 lei,baza art.1.6 alin.2 din RD al AJF  (lovirea cu cotul a unui adversar).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

6.     VULTURII GALBINASI – COLINELE ARGESULUI MITRENI

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei VULTURII GALBINASI si sanctioneaza cu penalitate financiara 300 lei echipa COLINELE ARGESULUI MITRENI, baza art.3.1 alin.1 din RD al AJF(neprezentarea la un joc oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

7.     SPORT TEAM CALARASI – VIITORUL CALARASI (juniori D)

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei SPORT TEAM CALARASI si sanctioneaza cu penalitate financiara 150 lei echipa VIITORUL CALARASI, baza art.3.1 alin.1 din RD al AJF(neprezentarea la un joc oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

8.     ATLETIC JUNIOR CALARASI 1 – VICTORIA LEHLIU (juniori D)

Antrenorul echipei VICTORIA LEHLIU,SOLOMON VIOREL,se suspenda  5 etapa si penalitate financiara 75 lei,baza art. 8.2 din RD al AJF (proteste repetate si injurii la adresa arbitrului).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

  9. TIGAERU AUREL,asimilat ca official al echipei VIITORUL 2012 DICHISENI,se suspenda 3 luni ,ACS VIITORUL 2012 DICHISENI se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 200 lei si indicatia ca numitul TIGAERU AUREL sa piarda calitatea de official sau official asimilat, baza art.8.14coroborat cu art.6 alin.9 din ROAF- RD al AJF(atingerea onoarei si demnitatii oficialilor AJF Calarasi).

Presedintele ACS VIITORUL 2012 DICHISENI, FENGHEA ION se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 100 lei, baza art.8.13 din RD al AJF (comportare neadecvata in fata Comisiei de Disciplina).

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP