COMISIA DE DISCIPLINA SI ETICA

26 Noiembrie 2019, la ora 18:18 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 582 vizualizări

COMISIA DE DISCIPLINA SI ETICA

 

 

 

 

PROCES VERBAL

 

Incheiat astazi 26.11.2019 la sediul A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica,cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor la LIGA  a IV-a,etapa 17,LIGA aIV-a juniori,etapa 17 si Cupa Satelor .

 

1.      PROGRESUL PERISORU – ZAREA CUZA VODA

Arbitrul si observatorul partidei,ANGHEL ILIE MARIUS si CARAMAVROV ROMEO se trimit catre comisiile de disciplina abilitate pentru completarea eronata a raportului de arbitraj si a raportului de observare.

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare. 

2.     A.S.GALDAU – AVANTUL DOR MARUNT

Terenul echipei A.S.GALDAU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 300 lei, baza art.2.10 din RD al AJF (patrunderea pe terenul de joc a spectatorilor).

Jucatorul CRISTEA CRISTIAN, legitimat la echipa A.S.GALDAU, se suspenda 2 etape si penalitate financiara 100 lei,baza art.1.13, din RD al AJF (jucator aflat in stare de suspendare care a luat loc pe banca de rezerve).

Jucatorul VOICU VASILICA, legitimat la echipa A.S.GALDAU, se suspenda 12 etape si penalitate financiara 300 lei, baza art.1.7 coroborat cu 1.10, din RD al AJF (gesturi agresive si injurii la adresa arbitrului).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare. 

3.     DINAMO SARULESTI – AVANTUL PIETROIU

Admite contestatia formulata de echipa AVANTUL PIETROIU, anuleaza rezultatul din teren si omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei AVANTUL PIETROIU, baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea cu buna stiinta a unui jucator sub o alta identitate).

Delegatul echipei DINAMO SARULESTI, RADUCANU VIVI, se suspenda 7 luni si penalitate financiara 800 lei, baza art.1.3 din RD al AJF (folosirea cu buna stiinta a unui jucator sub o alta identitate).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP