COMISIA DE DISCIPLINA SI ETICA

06 Octombrie 2021, la ora 07:48 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 550 vizualizări

COMISIA DE DISCIPLINA SI ETICA

 

 

 

Incheiat astazi, 05.10.2021, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica, cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor la Liga a IV-a etapa 4, Liga a V-a, etapa 3, Junior U 19 si Juniori U 15;

1.     ACS DUNAREA GRADISTEA – AS SPICUL VALCELELE

Echipa DUNAREA GRADISTEA se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 1.000 lei, baza art. 2.11 din RD al AJF (patrunderea  unui spectator in terenul de joc care a agresat arbirul de joc).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

2.     AVANTUL DOR MARUNT – DINAMO SARULESTI

Antrenorul cu portarii, al echipei AVANTUL DOR MARUNT, CERCHEZEANU GHEORGHE se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 100 lei baza art 8.1, coroborat cu art. 1.4 din RD al AJF (eliminarea de pe banca tehnica a unui oficial).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

3.     ATLETICO NICOLAE BALCESCU – VICTORIA POTCOAVA

Echipa  VICTORIA POTCOAVA se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 500 lei, baza art. 1.15 din RD al AJF (lipsa de interes in educarea  jucatorilor).

           Jucatorul PETRE MARIAN GABRIEL legitimat la echipa PROGRESUL PERISORU se suspenda  10 etapa si penalitate financiara 300 lei, baza art. 1.15  coroborat cu art. 1.14 din RD al AJF  (dubla legitimare).

            Anuleaza rezultatul din teren si omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei ATLETICO NICOLAE BALCESCU,baza art. 1.3 din RD al AJF ( folosirea cu buna stiinta a unui jucator legitimate la alt club).

            Antrenorul echipei VICTORIA POTCOAVA, ANGHEL ILIE MARIUS, se suspenda 2 etape si penalitate financiara 300 lei, baza art. 2.15 coroborat cu art. 8.2 din RD al AJF ( patrunderea neautorizata in vestiarul arbitrilor).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare

4.     SPERANTA DALGA – INAINTE MODELU 2

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei INAINTE MODELU 2, sanctioneaza cu penalitate financiara 200 lei echipa SPERANTA DALGA,baza art. 2.19, lit. a din RD al AJF ( neasigurarea asistentei medicale).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

5.     VOINTA CHISELET – AVANTUL LUICA

           Jucatorul PAVEL IONUT FLORIN legitimat la echipa AVANTUL LUICA se suspenda  1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza art. 1.4   din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

6.     VENUS INDEPENDENTA – CONPET STEFAN CEL MARE ( JUNIORI)

           Jucatorul VACAROIU ROBERT legitimat la echipa VENUS INDEPENDENTA se suspenda  1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza art. 1.4   din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

7.     UNIREA FRASINET – UNIREA SPANTOV

           Jucatorul DITOIU CRISTIAN legitimat la echipa UNIREA FRASINET se suspenda  1 etapa si penalitate financiara 30 lei, baza art. 1.4   din RD al AJF  (cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

8.  Amana solutionarea cazului privind pe jucatorul DEDU CONSTANTIN, legitimat la echipa VENUS INDEPENDENTA, pana pe 12.10.2021, pentru a face dovada achitarii penalitatii financiare.

 

8.  Amana solutionarea contestatiei formulata de catre echipa PETROLUL ILEANA, privind pe jucatorul MANGEALIC MIHAI, pana la data de 12.10.2021, motivata de lipsa relatiilor de la AJF GIURGIU, jucatorul ramanand in stare de suspendare.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP