COMISIA DE DISCIPLINA SI ETICA

27 Aprilie 2023, la ora 08:57 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 497 vizualizări

COMISIA DE DISCIPLINA SI ETICA

 

 

 

                                   PROCES VERBAL

Incheiat astazi, 26.04.2023, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica, cu urmatoarea ordine de zi:

        Omologarea rezultatelor Ligii a IV-a, play off si play out si Liga aV-a etapa 18:

 

1.     A.F.C. DUNAREA CIOCANESTI - A.C.S. DUNAREA GRADISTEA

Jucatorul PETRACHE MARIN - MARIUS, legitimat la echipa A.F.C. DUNAREA CIOCANESTI se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei, baza art. 1.4, din RD al AJF (cumul de avertismente).

Avertisment si penalitate financiara 300 lei echipei A.F.C. DUNAREA CIOCANESTI, baza atr. 2.8 din Rd al AJF (aruncarea de obiecte in terenul de joc).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

2.     A.C.S. INAINTE MODELU – A.S. LICEUL TEHNOLOGIC FUNDULEA (juniori U15)

Omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei A.C.S. INAINTE MODELU si sanctioneaza cu penalitate finaciara 150 lei echipa A.S. LICEUL TEHNOLOGIC FUNDULEA, baza art. 3.1 lit. a din RD al AJF ( neperezentarea la un joc oficial ).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

3.     A.C.S. ROSETI – A.S. UNIREA DRAGALINA

Jucatorul BUCA STEFAN - ALEXANDRU, legitimat la echipa A.S. UNIREA DRAGALINA se suspenda 3 etape si penalitate financiara 100 lei, baza art. 1.4, coroborat cu art. 1.10 din RD al AJF (cumul de avertismente si injurii la adresa arbitrului).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

4.     A.S. ATLETICO  NICOLAE BALCESCU – A.F.C. PROGRESUL PERISORU

Anuleaza rezultatul din teren, omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3 – 0 in favoarea echipei A.F.C. PROGRESUL PERISORU, terenul echipei  A.S. ATLETICO NICOLAE BALCESCU se suspenda pentru 5 etape si penalitate financiara 500 lei, baza art. 2.11 din RD al AJF ( patrunderea in terenul de joc a unuia sau mai multor spectatori).

Delegatul echipei A.S. ATLETICO NICOLAE BALCESCU, MARES AUREL se suspenda 2 etape si penalitate financiara 300 lei, baza art. 8.16 coroborat cu art. 8.19 din RD al AJF ( impiedicarea arbitrilor de a parasi incinta stadionului si refuzul de a preda carnetele de joc solicitate).

Jucatorii , ANGHEL NICUSOR, CALU FLORIN si SPIREA MARIUS,legitimati la echipa A.S. ATLETICO NICOLAE BALCESCU se suspenda 11 etape si penalitate financiara 200 lei, fiecare, baza art. 1.9 coroborat cu art. 1.10 (scuiparea arbitrului si injurii aduse acestuia).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

5.     A.S. ATLETIC DOROBANTU – A.S. LUMINA FRUMUSANI

Jucatorul IORDACHE VALENTIN - GEORGIAN, legitimat la echipa A.S. ATLETIC DOROBANTU se suspenda 11 etape si penalitate financiara 200 lei, baza art. 1.9, coroborat cu art. 1.10 din RD al AJF (injurii la adresa arbitrului si scuiparea acestuia).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

6.     A.S. PHOENIX ULMU – A.S. AVANTUL LUICA

Jucatorul SCHINDEA FLORIN, legitimat la echipa A.S. PHOENIX ULMU se suspenda 4 etape si penalitate financiara 100 lei, baza art. 1.4, coroborat cu art. 1.10 din RD al AJF (cumul de avertismente si injurii la adresa arbitrului).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

7.     A.F.C. UNIREA MINASTIREA – C.S. VIITORUL CASCIOARELE

Pierderea jocului cu 3 – 0 prin dublu forfait si penalitate financiara 500 lei, pentru ambele echipe, baza art 3.1 din RD al AJF (neprezentarea la un joc official).

Cu apel in termen de 5 zile de la pronuntare.

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP