Comisia de Disciplina si Etica

07 Iunie 2016, la ora 20:50 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 179 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 Proces Verbal

Incheiat astazi 07 IUNIE 2016, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica  a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

-omologarea rezultatelor etapei XXX – LIGA IV.

1.         AGRICOLA BORCEA – VIITORUL CURCANI

Comisia in baza art 10.1 din RD al AJF raportat art 60 bis din RD-ROAF, anuleaza rezultatul din teren, omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei VIITORUL CURCANI si penalizeaza echipa AGRICOLA BORCEA, gasita vinovata pentru incalcarea eticii sportive cu -9 (noua) puncte si plata unei penalitati financiare de 700 lei.

Delegatul echipei AGRICOLA BORCEA, MARINESCU PAUL,se suspenda 1 an competitional.

Antrenorul echipei AGRICOLA BORCEA, SERBAN GEORGE, se suspenda 3 luni competitionale si plata unei penalitati financiare in cunatum de 500 lei, baza art 8.13 din RD al AJF(declaratii neadevarate, facute cu scopul de a obtine o decizie favorabila)

Persoana oficiala, ANIEL TH. NEDELCU, conform art. 4 alin. 1 lit. c din RD-ROAF, prezenta la Comisie in calitate de oficial al echipei AGRICOLA BORCEA, se suspenda 3 luni competitionale si plata unei penalitati financiare in cunatum de 500 lei, baza art 8.13 din RD al AJF(declaratii neadevarate facute cu scopul de a obtine o decizie favorabila)

Jucatorul CINARU CRISTIAN – AGRICOLA BORCEA se suspenda 4 (patru) etape si penalitate financiara 100 lei, baza art 1.10 din RD al AJF (injurii aduse arbitrului)

Din probele administrate in cauza de Comisia de Disciplina si Etica, repectiv raportul de joc, declaartii arbitrii si observator, precum si in virtutea principiului “in dubio pro reo” nu rezulta complicitatea echipei Viitorul Curcani la incalcarea eticii sportive.

Echipa VIITORUL CURCANI se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 700 lei baza art 8.14 din RD al AJF. (comportare jignitoare a unui membru al delegatiei)

Cu apel in 5 zile de la comunicare

2.         AGRICOLA BORCEA – VIITORUL CURCANI  (juniori)

Comisia ia act de neprezentarea echipei VIITORUL CURCANI (juniori) omologheaza rezultatul din teren cu scorul de 3-0 in favoarea echipei AGRICOLA BORCEA si dispune o penalitate financiara echipei VIITORUL CURCANI in cuantum de 150 lei baza art 3.1lit a din RD al AJF

Cu apel in 5 zile de la comunicare

3.           DUNAREA GRADISTEA – VICTORIA LEHLIU (juniori)

Comisia ia act de neprezentarea echipei VICTORIA LEHLIU (juniori) omologheaza rezultatul din teren cu scorul de 3-0 in favoarea echipei DUNAREA GRADISTEA si dispune o penalitate financiara echipei VICTORIA LEHLIU in cuantum de 150 lei baza art 3.1lit a din RD al AJF

Cu apel in 5 zile de la comunicare.

4.         CONPET STEFAN CEL MARE – PROGRESUL FUNDULEA. (juniori)

Comisia ia act de neprezentarea echipei PROGRESUL FUNDULEA (juniori) omologheaza rezultatul din teren cu scorul de 3-0 in favoarea echipei CONPET STEFAN CEL MARE si dispune o penalitate financiara echipei PROGRESUL FUNDULEA in cuantum de 150 lei baza art 3.1lit a din RD al AJF

Cu apel in 5 zile de la comunicare

5.         UNIREA DRAGALINA – RAPID ULMENI (juniori)

Comisia ia act de neprezentarea echipei RAPID ULMENI (juniori) omologheaza rezultatul din teren cu scorul de 3-0 in favoarea echipei UNIREA DRAGALINA si dispune o penalitate financiara echipei RAPID ULMENI in cuantum de 150 lei baza art 3.1lit a din RD al AJF

Cu apel in 5 zile de la comunicare

            6. TEAM SPORT – ATLETIC JUNIOR CALARASI

            Delegatii echipelor TEAM SPORT CALARASI si ATLETIC JUNIOR CALARASI se sanctioneaza cu avertisment si o penalitate financiara de 75 lei fiecare.(comportament neadecvat)

Cu apel in 5 zile de la comunicare

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP