Comisia de Disciplina si Etica

30 August 2016, la ora 17:51 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 243 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 Proces Verbal

 

Incheiat astazi 30 AUGUST 2016, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica  a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor Campionatului Judetean Liga IV ;Etapa 2.

1.    UNIREA DRAGALINA - VICTORIA LEHLIU

Jucatorul STOICA EMILIAN PETRUT de la echipa VICTORIA LEHLIU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

Antrenorul second al echipei UNIREA DRAGALINA, RIZEA FLORIN, se suspenda 6 etape si penalitate financiara 600 lei in baza art 8.15 coroborat 8.16 si 2.15 din RD al AJF.

Oficialul STANCIU GABRIEL se suspenda 3 luni si penalitate financiara 400 lei baza art 8.10 din RD al AJF.

Antrenorul echipei UNIREA DRAGALINA, CONSTANTIN VASILE, se suspenda 4 etape si penalitate financiara 300 lei in baza art 8.15  din RD al AJF.

Pentru lipsuri organizatorice echipa UNIREA DRAGALINA se sanctioneaza suspendarea terenului pentru 2 etape si penalitate financiara 400 lei baza art 2.15 lit a din RD al AJF.

2.    UNIREA DRAGALINA - VICTORIA LEHLIU (juniori)

Jucatorul NASTURE CATALIN VALENTIN de la echipa UNIREA DRAGALINA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente)

3.    DUNAREA CIOCANESTI – SPICUL VALCELELE

Antrenorul cu portarii al echipei DUNAREA CIOCANESTI, JECU AURELIAN, se suspenda 3 etape si penalitate financiara 150 lei in baza art 1.8 din RD. (proteste la decizia arbitrului)

4.    STEAUA RADOVANU – CONPET STEFAN CEL MARE (juniori)

Jucatorul GRIGORE ROBERT NICULAE de la echipa STEAUA RADOVANU se suspenda 6 etape si penalitate financiara 60 lei baza art 1.6 din RD al AJF( lovirea cu piciorul a unui adversar in timp ce jocul era oprit)

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP