Comisia de Disciplina si Etica

06 Septembrie 2016, la ora 18:24 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 233 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 Proces Verbal

 

Incheiat astazi 06 septembrie 2016, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica  a AJF Calarasi, cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor Campionatului Judetean Liga IV ;Etapa 3;Cupa Romaniei faza 1.

1.    UNIREA MANASTIREA – A.C.S. ROSETI

Jucatorul NEACSU NICUSOR MADALIN de la echipa UNIREA MANASTIREA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

2.    PROGRESUL PERISORU - VICTORIA DRAGOS VODA

Jucatorul SERBAN ADRIAN IONUT de la echipa VICTORIA DRAGOS VODA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

          3.    CONPET STEFAN CEL MARE  – VENUS INDEPENDENTA

Jucatorul BARBU COSMIN de la echipa CONPET STEFAN CEL MARE se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF (cumul de avertismente).

4.    PROGRESUL FUNDULEA – DUNAREA CIOCANESTI (juniori)

Partida de juniori se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei DUNAREA CIOCANESTI iar echipa PROGRESUL FUNDULEA se sanctioneaza cu suspendarea terenului pentru 1 etapa penalitate financiara 500 lei baza art 2.5 coroborat cu 2.9 cu aplicarea art. 7.1 din R.D. al AJF(aruncarea cu obiecte in teren care au lovit oficialii de joc, cu circumstante atenuante in sensul ca persoana vinovata a fost identificata si sanctionta contraventional)

5.    PROGRESUL FUNDULEA – DUNAREA CIOCANESTI

Jucatorul VARTAN CLAUDIU de la echipa PROGRESUL FUNDULEA se suspenda 24 etape si penalitate financiara 400 lei baza art 1.7 coroborat 1.10 din RD al AJF (lovirea arbitrului si folosirea unui limbaj injurios).

Arbitri si observatorul partidei sunt deferiti comisiilor de resort.

6.    VIITORUL VALEA ARGOVEI – RAPID RAZVANI

Jucatorul DAN NICOLAE MARIAN de la echipa VIITORUL VALEA ARGOVEI se suspenda 6 etape si penalitate financiara 200 lei baza art 1.6 coroborat art 1.10 din RD al AJF (bruscarea si injurii la adresa arbitrului).

Jucatorul BUJOR MARIAN FLORIN de la echipa RAPID RAZVANI se suspenda  etape6 si penalitate financiara 200  lei baza art 1.6 coroborat  cu art 1.10 din RD al AJF (bruscarea si injurii la adresa arbitrului).

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP