Comisia de Disciplina si Etica

13 Septembrie 2016, la ora 19:12 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 279 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 PROCES VERBAL

 

Incheiat astazi, 13.09.2016, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica, cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor Campionatelor Judetene organizate de A.J.F. Calarasi; Liga IV etapa a-4-a, Liga V  seria A si B etapa a-1-a, Juniori C etapa a-1-a, Juniori D etapele 1si 2.

1.     SPICUL VALCELELE – STEAUA RADOVANU (juniori A1)

Partida intrerupta in min 25 la scorul de 8-1 in favoarea echipei SPICUL VALCELELE se omologheaza cu rezultatul din teren si echipa STEAUA RADOVANU se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 200 lei baza art 9.1din RD al AJF.(neprezentarea a minim 8 jucatori juniori pentru desfasurarea partidei)

Cu apel in termen de 5 zile.

2.     VIITORUL CURCANI – DINAMO SARULESTI (juniori A1)

Partida nedisputata din cauza lipsei asistentei medicale se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei DINAMO SARULESTI si echipa VIITORUL CURCANI se penalizeaza financiar  cu 200 lei baza art 2.19 lit a din RD al AJF.

Cu apel in termen de 5 zile.

3.     DUNAREA CIOCANESTI – VICTORIA CHIRNOGI

Jucatorul PENA MIREL GABI legitimat la DUNAREA CIOCANESTI se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente)

Jucatorul SELARU ALEX. PETRE legitimat la VICTORIA CHIRNOGI se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente)

Cu apel in termen de 5 zile.

4.     STEAUA RADOVANU – PROGRESUL FUNDULEA

Comisia ia act de rapoartele oficialilor prezenti la joc (arbitrul partidei si observatorul de joc) anuleaza contestatia  formulata de STEAUA RADOVANU ca netaxata.

Delegatul echipei STEAUA RADOVANU se suspenda 2 luni si penalitate financiara 400 lei baza art 8.10 din RD al AJF.( injurii adresate arbitrului si oficialilor inainte de joc in afara terenului)

Echipa STEAUA RADOVANU se sanctioneaza cu avertisment si o penalitate financiara de 50 de lei baza art 5.2 din RD al AJF.(formularea de contestatii nejustificate cu rea credinta)

Cu apel in termen de 5 zile

5.     STEAUA RADOVANU – PROGRESUL FUNDULEA (juniori A1)

Jucatorul VALSAN COSMIN GABRIEL legitimat la PROGRESUL FUNDULEA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF. (cumul de avertismente)

Cu apel in termen de 5 zile.

6.     AGRICOLA BORCEA – VIITORUL CURCANI (juniori A1)

Jucatorul NEDELCU GIGI legitimat la AGRICOLA BORCEA se suspenda 1etapa

si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente).

Cu apel in termen de 5 zile.

7.     DUNAREA GRADISTEA – UNIREA DRAGALINA (juniori A1)

Jucatorul TUDOR DORINEL STEFAN legitimate la DUNAREA GRADISTEA se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF. (cumul de avertismente)

Jucatorul SURLOI FLORIAN CORNEL legitimate la UNIREA DRAGALINA se suspenda 6 etape si penalitate financiara 100 lei baza art 1.10 din RD al AJF. (injurii la adresa arbitrului)

Cu apel in termen de 5 zile.

8.     STEAUA LUPSANU – SOIMII UNIREA

Comisia ia act de contestatia formulata si sustinuta financiar de echipa SOIMII UNIREA, anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei SOIMII UNIREA .

Delegatul echipei STEAUA LUPSANU,NASTASE MARIAN se suspenda 6 luni si penalitate financiara 600 lei baza art 1.3 din RD al AJF.(folosirea unui jucator fara drept de joc)

Jucatorul BISTU VASILE DANIEL legitimate la STEAUA LUPSANU se suspenda 12 etape si penalitate financiara 200 lei baza art 1.9 lit b din RD al AJF.(scuiparea unui oficial)

Cu apel in termen de 5 zile

9.     VIITORUL VALEA ARGOVEI – AVANTUL PIETROIU

Comisia ia act de rapoartele oficialilor prezenti la joc (arbitrul partidei si observatorul ei) dispune suspendarea terenului  pentru 8 etape si penalitate financiara 1.000 lei baza art 2.13 coroborat cu2.11 din RD al AJF.( patrunderea unui spectator pe terenul de joc, lovirea unui oficial)

Echipa Viitorul Valea Argovei se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 100 lei in baza art. 8.17 din RD al AJF. (consum de bauturi alcooloice in incinta stadionului)

Jucatorul ION GABRIEL legitimate la VIITORUL VALEA ARGOVEI se suspenda 4 etape si penalitate financiara 50 lei baza art 1.6 alin 2din RD al AJF.( lovirea cu piciorul a unui adversar)

Jucatorul MANCIU IONUT FLORIN legitimate la VIITORUL VALEA ARGOVEI se suspenda 12 etape si penalitate financiara 200 lei baza art 1.9 lit b din RD al AJF. (injurii si scuiparea unui oficial)

Jucatorul PANAIT DENIS ADRIAN legitimate la AVANTUL PIETROIU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente)

Cu apel in termen de 5 zile.

10.            MOSTISTEA ULMU – C.S. BUDESTI

Jucatorul GHITA ALEXANDRU VIOREL legitimat la MOSTISTEA ULMU se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente)

Jucatorul DINU IONUT legitimate la C.S. BUDESTI se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF.( cumul de avertismente)

Cu apel in termen de 5 zile.

11.            UNIREA SPANTOV – PARTIZAN CRIVAT

Comisia ia act de rapoartele oficialilor prezenti la joc (arbitrul partidei si observatorul ei) dispune anularea rezultatului de pe teren si omologarea partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei PARTIZAN CRIVAT, suspendarea terenului pentru 2 etape si penalitate financiara 500 lei baza art 2.11 din RD al AJF.(patrunderea in terenul de joc a unui spectator care loveste un jucator)

Jucatorul GHETEA VALENTIN legitimat la UNIREA SPANTOV se suspenda 2 etape si penalitate financiara 50lei baza art 1.6 alin. 2 din RD al AJF (lovirea cu piciorul a adversarului)

Jucatorul GEORGESCU MARIUS VIRGIL legitimate la PARTIZAN CRIVAT se suspenda 6 etape si penalitate financiara200 lei baza art 1.9 lit c din RD al AJF.(scuiparea unui spectator)

Cu apel in termen de 5 zile.

12.            CONPET STEFAN CEL MARE – PROGRESUL FUNDULEA (juniori D)

Comisia ia act de contestatia formulata si sustinuta financiar de echipa CONPET STEFAN CEL MARE, anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei CONPET STEFAN CEL MARE si dispune o penalitate financiara echipei PROGRESUL FUNDULEA in cuantum de 500 lei baza art 1.2 modificat prin hotararea delegatilor 05.09.2016 din RD al AJF.

Contestatia formulata de echipa PROGRESUL FUNDULEA se respinge ca netaxata.

Delegatul echipei PROGRESUL FUNDULEA,CIOCOT ALIN se suspenda 6 luni si penalitate financiara 500 lei baza art 1.3 din RD al AJF.(folosirea nunui jucator fara drept de joc)

Cu apel in termen de 5 zile

13.            DINAMO SARULESTI – UNIREA MANASTIREA

Comisia ia act de rapoartele oficialilor prezenti la joc (arbitrul partidei si observatorul ei) dispune sanctionarea cu avertisment si penalitate financiara 300 lei baza art 2.8 din RD al AJF.(aruncarea cu obiecte in terenul de joc fara a lovii jucatori sau oficialii)

Cu apel in termen de 5 zile

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP