Comisia de Disciplina si Etica

20 Septembrie 2016, la ora 17:46 / Publicat în Comunicate AJF de Stefan Daniel / 193 vizualizări

Comisia de Disciplina si Etica

 PROCES VERBAL

 

Incheiat astazi, 20.09.2016, la A.J.F. Calarasi, Comisia de Disciplina si Etica, cu urmatoarea ordine de zi:

Omologarea rezultatelor Campionatelor Judetene organizate de A.J.F. Calarasi; Liga IV etapa a-5-a, Juniori C etapa a-2-a, Juniori E etapele 1si 2.

1.     SPICUL VALCELELE – SPICUL ROSETI

Jucatorul PARASCHIV FLORIN legitimat la SPICUL VALCELELE se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente)

Cu apel in termen de 5 zile.

2.     UNIREA MANASTIREA - VIITORUL CURCANI (juniori A1)

Jucatorul VASILE IONUT DANIEL legitimat la VIITORUL CURCANI se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 30 lei baza art 1.4 din RD al AJF.(cumul de avertismente)

Cu apel in termen de 5 zile.

3.     VICTORI LEHLIU - DUNAREA CIOCANESTI (juniori A1)

Comisia ia act de contestatia formulata si sustinuta financiar de echipa DUNAREA CIOCANESTI, anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei DUNAREA CIOCANESTI .

Delegatul echipei VICTORIA LEHLIU,NITU GHEORGHE se suspenda 6 luni si penalitate financiara 800 lei baza art 1.3 din RD al AJF.(folosirea unui jucator fara drept de joc).

Echipa VICTORIA LEHLIU se penalizeaza financiar 500 de lei pentru lipsa de interes in educarea proprilor jucatori si oficiali.

Cu apel in termen de 5 zile.

4.     DUNAREA GRADISTEA – AGRICOLA BORCEA (juniori A1)

Comisia ia act de contestatia formulata si sustinuta financiar de echipa DUNAREA GRADISTEA, anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei DUNAREA GRADISTEA .

Delegatul echipei AGRICOLA BORCEA,FLOREANU EMIL se suspenda 6 luni si penalitate financiara 800 lei baza art 1.3 din RD al AJF.(folosirea unui jucator fara drept de joc)

Echipa AGRICOLA BORCEA se penalizeaza financiar 500 de lei pentru lipsa de interes in educarea proprilor jucatori si oficiali.

Jucatorul MOVILA ANDREI COSTIN legitimat la AGRICOLA BORCEA se suspenda 10 etape si penalitate financiara 200 lei baza art 1.23 din RD al AJF. (incercarea de a induce in eroare Comisia de Disciplina si Etica)

Cu apel in termen de 5 zile.

5.   UNIREA DRAGALINA

Comisia respinge solicitare de reducere a sanctiuni dictate, ca inadmisibila in baza art 15.3 din RD al AJF.

Cu apel in termen de 5 zile.

6.     Cazul ANTON IULIAN

Comisia respinge solicitare de reducere a sanctiuni dictate, ca inadmisibila baza art 15.3 din RD al AJF.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP