CONCURS OBSERVATORI DE JOC

10 Iulie 2023, la ora 09:42 / Publicat în Comunicate AJF de CALARASI AJF / 1051 vizualizări

CONCURS OBSERVATORI DE JOC

 Regulamentul de organizare și desfășurare a examenului

pentru obținerea calității de observator de joc

 

1.   Asociația Județeană de Fotbal Călărași organizează concurs pentru ocuparea posturilor de observatori de joc pentru jocurile desfășurate la nivelul competiţiilor aflate în competenţa de organizare a Asociației Județene de Fotbal Călărași.

2.   Candidații eligibili potrivit art. 64 alin. 2 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (“Persoanele care doresc să obţină calitatea de observator oficial trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică: foşti jucători, divizionari, antrenori, conducători, persoane cu alte funcţii în cadrul FRF, LPF, AJF, AMFB sau cluburilor de fotbal”) se pot înscrie la examen în perioada 10.07.2023 – 27.07.2023. Documentele necesare aferente dosarului de înscriere vor fi depuse la sediul AJF Călărași din str. Sfântul Nicolae, nr. 1, bl. A25, parter, Călărași.

3. Înscrierea se face prin completarea formularului (se deschide prin accesarea cuvântului) la care se vor atașa CV-ul candidatului (în cuprinsul căruia va fi detaliată experiența/calificarea în activitatea fotbalistică), cazierul judiciar și adeverință medicală cu mențiunea de clinic sănătos, în caz contrar dosarul va fi respins. Pentru a putea participa la examen, un candidat trebuie ca la data desfăşurării examenului să nu fi împlinit 70 de ani.

4.   Examinarea candidaților ale căror dosare au fost admise va avea loc în data de 05.08.2023, la sediul AJF Călărași din str. Sfântul Nicolae, nr. 1, bl. A25, parter, Călărași, de la ora 11:00. Durata examenului este de 60 de minute. 

5.   Candidații ale căror dosare au fost admise vor fi informați prin intermediul site-ului oficial al AJF Călărași, urmând să se prezinte la sediul AJF Călărași cu minimum 30 minute înaintea orei de începere a examinării, având la ei un act de identitate valabil (CI/pașaport) în original.

6.    Rezultatele examinării vor fi publicate pe site-ul oficial al AJF Călărași, în termen de maxim 24 de ore de la încheierea examinării. Candidații vor putea contesta rezultatele examinării în maxim 2 ore de la momentul afișării acestora pe pagina oficială a AJF Călărași.

7.    Examinarea, respectiv testarea, în cazul persoanelor prevăzute la art. 5, va consta într-un test grilă care va conține un număr de 20 de întrebări, fiecare cu trei variante de răspuns, dintre care una este corectă. Cele 20 de întrebări sunt împărțite în doua secțiuni, după cum urmează: 10 întrebări din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice, 10  întrebări din Regulamentul Disciplinar. Durata examenului/testării este de 60 de minute.

8.    Punctajul pentru promovarea examenului este de minim 15 de puncte. 

9.    Calitatea de observator de joc va fi acordată pentru o perioadă de 2 ani competiționali şi, în conformitate cu prevederile art. 64, alin.3 din ROAF, nu implică obligaţia AJF Călărași pentru delegarea la meciuri. 

10.    Pentru buna desfășurare a examenului, candidatilor le este interzisă utilizarea mijloacelor de telecomunicatie (telefoane mobile, tablete sau alte aparate de acest gen). Candidații care nu respectă această prevedere vor fi excluși din examen și lucrarea acestora va fi anulată.

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP