AJF Gorj a încheiat implementarea proiectului „Mingea e pentru toți!”

16 Martie 2020, la ora 11:25 / Publicat în Comunicate AJF / 196 vizualizări

AJF Gorj a încheiat implementarea proiectului „Mingea e pentru toți!”

 AJF Gorj continuă politica de susținere a fenomenului fotbalistic la nivel județean și, ținând cont de discuțiile purtate cu membrii afiliați, a luat act de nevoile acestora pentru actualul sezon. În acest sens, toate cluburile și asociațiile sportive afiliate la AJF Gorj au primit la Adunarea Generală din data de 25 februarie 2020, în baza proiectului de solidaritate 2019 - „Mingea e pentru toți!”, proiect dezvoltat de AJF Gorj și Federația Română de Fotbal, câte cinci mingi de fotbal și câte două tuburi de kelen. Distribuirea către echipele de fotbal gorjene a materialelor sportive mai sus menționate se traduc din nou printr-o cheltuială în minus în bugetele membrilor afiliați, asa după ce în sezonul precedent, printr-o acțiune similară, AJF Gorj a distribuit kituri medicale sportive către toate echipele angrenate în campionatele județene.

          În ceea ce privește activitatea fotbalistică, aceasta rămâne suspendată la nivel județean până pe 31 martie 2020, în funcție de evoluția situației la nivel național a crizei generată de noul coronavirus COVID 19 putând fi luate decizii ulterioare datei mai sus menționate. Până atunci, toți membrii afiliați sunt rugați să respecte recomandările Ministerului Sănătății.

          Orice noutate care va apărea din partea forurilor competente va fi publicată pe site-ul AJF Gorj și pe pagina noastră de facebook.

 #totulvafibine!

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP