Dor de fotbal

18 Mai 2020, la ora 12:42 / Publicat în Comunicate AJF / 485 vizualizări

Dor de fotbal

 

               După o pauză atât de lungă, tuturor ne este dor de fotbal. Cu toții ne dorim ca fotbalul să reintre în viața noastră cotidiană, să ne bucurăm de fotbal și de clipele petrecute pe stadioane, fie pe terenul de joc, fie în tribune. Sperăm cu toții ca ziua în care vom putea face aceste lucruri din nou să fie cât mai aproape.

Totuși, AJF Gorj pune înainte de toate asigurarea siguranței și sănătății persoanelor implicate precum și reducerea la minimum a riscului infectării cu SARS-CoV-2 pentru jucători și familiile lor, pentru membrii staff-urile tehnice, medicale și familiile lor, pentru membrii staff-urilor administrative și familiile lor. Reluarea competițiilor este un subiect aflat pe masa de lucru a AJF Gorj, la nivelul conducerii s-au discutat mai multe variante de reluare a activității fotbalistice, se fac simulări și scenarii, însă toate acestea depind de măsurile ce sunt luate de președintele României, de guvern, Ministerul Tineretului și Sportului și Federația Română de Fotbal. În funcție de deciziile luate de cei mai sus menționați, AJF Gorj va căuta cea mai bună variantă de finalizare a sezonului în curs și aceasta vă va fi prezentată membrilor noștri.

 Până atunci vom continua să ne consultăm și să găsim variante sustenabile pentru competițiile organizate pe plan județean.

Vă dorim sănătate vouă și familiilor voastre! Răbdare, calm și totul va fi bine!

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP