Ultimele modificări ale Protocolului Medical

28 Iulie 2021, la ora 16:13 / Publicat în Comunicate AJF / 483 vizualizări

Ultimele modificări ale Protocolului Medical

            Având în vedere dorința AJF Gorj de a începe sezonul 2021-2022, vă facem cunoscute ultimele modificări privind desfășurarea competițiilor sportive descrise în HCNSU nr. 44 din 07.07.2021.

Federația Română de Fotbal a modificat “Protocolul medical pentru desfășurarea competițiilor”, în sensul că participarea la meciurile de fotbal este permisă doar pentru:

 ·         persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

 ·         persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore

 ·         persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.

           Modificarea este în ceea ce privește persoanele care au trecut prin boală. Perioada de excepție pentru testare s-a mărit de la 90 la 180 de zile. Această prevedere se aplică tuturor celor prezenți pe stadion, echipe, organizatori, jurnaliști și spectatori. 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP