Baraj LIGA 3 si Juniori U19 (împerechere FRF)

19 Februarie 2019, la ora 07:09 / Publicat în Comunicate AJF / 495 vizualizări

Baraj LIGA 3 si Juniori U19 (împerechere FRF)

    În urma tragerii la sorți ce a avut loc vineri, 15 februarie, la sediul FRF, au fost stabilite duelurile pentru barajul de promovare în viitoare ediție a Ligii 3 și duelurile din faza interjudețeană a campionatelor U19 județene, ediția 2018-2019.

Ialomița a fost împerecheată astfel:

Liga 3:     IALOMITA- ILFOV

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur. Datele de disputare vor fi: 15 iunie 2019, ora 18:00, respectiv 22 iunie 2019, ora 17:30.

Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică.

Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 10 iunie 2019, structurile sportive calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Dreptul de participare la jocul de baraj îl deține structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul I în fiecare județ sau în Municipiul București. În situația în care structura sportivă respectivă nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj (nu deține personalitate juridică și/sau Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplinește condițiile de participare, să fie declarată câștigătoare.

Campionatul U19 județean:    BUCURESTI- IALOMITA

Jocurile în dublă manșă sunt programate pe 6, respectiv 9 iunie 2019.

Etapa semifinală a campionatului U19 județean va avea loc în perioada 14-16 iunie, în timp ce faza finală este programată pe 20-21 iunie.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP