CURSURI ORGANIZATE DE CATRE ACADEMIA NATIONALA DE FOTBAL

07 Martie 2023, la ora 10:01 / Publicat în Comunicate AJF de Gheorghe Nicolaie / 378 vizualizări

CURSURI ORGANIZATE DE CATRE ACADEMIA NATIONALA DE FOTBAL

 📚 Marketing și comunicare pentru cluburi amatoare

 

 Organizat pentru al doilea an consecutiv, cursul de Marketing și Comunicare pentru cluburi amatoare are loc pe 14 și 15 martie, online. Perioada de înscrieri este deschisă în perioada 1-9 martie.

 

Link-ul cu mai multe detalii despre curs, dar și modalitatea de înscriere este aici - Marketing și comunicare pentru cluburi amatoare - Academia Națională de Fotbal (frf.ro)

 

🎥 Introducere în analiză video și scouting

 

Federația Română de Fotbal lansează, în 2023, primul curs realizat intern despre analiză video și scouting, în limba română. Înscrierile sunt deschise până pe 9 martie. 

Link-ul cu mai multe detalii despre curs, dar și modalitate de înscriere este aici Introducere în analiză video și scouting - Academia Națională de Fotbal (frf.ro)

 

🏋️‍♂️ Înscrieri deschise pentru cursul de Preparator sportiv

Începând cu luna februarie, până în aprilie, Academia Națională de Fotbal organizează două sesiuni de înscrieri pentru cursurile de Preparator sportiv. Prima perioadă de înscrieri durează de pe 13 februarie până pe 10 martie.

 

Mai multe detalii aici - https://anf.frf.ro/noutati/inscrieri-deschise-pentru-cursul-de-preparator-sportiv-2/

 

🥦Arată-ți interesul pentru cursul de nutriție dedicat părinților și staff-urilor tehnice ale cluburilor, din luna aprilie!

https://federatiaromanadefotbal.typeform.com/to/hG0pQLHX

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP