Deciziile Comitetului Executiv FRF din 22 februarie 2022

23 Februarie 2022, la ora 11:33 / Publicat în Comunicate AJF de Gheorghe Nicolaie / 199 vizualizări

Deciziile Comitetului Executiv FRF din 22 februarie 2022

 Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit în mod statutar, în prezența majorității membrilor săi, domnii Gino IORGULESCU, Florea SPÎNU și Valentin IORDĂNESCU lipsind motivat, în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal la data de 22 februarie 2022, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 1 din 08.02.2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 2 din 11.02.2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca Adunarea Generală Ordinară a Federației Române de Fotbal să fie organizată la data de 12 aprilie 2022, ora 11:00, pe Arena Națională.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a comisiilor de verificare a candidaturilor.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca Regulamentul de verificare a candidaturilor să fie aprobat prin Dispoziție a Secretarului General al FRF.

– Ia act de informarea cu privire la programele educaționale organizate în perioada februarie – martie 2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a Comisiilor pentru clasificarea academiilor.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea art. IV punctul 5 alin 9 din Protocolul de desfăşurare a competiţiilor privind semnarea rapoartelor de joc de către delegaţii clubului.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea art. 39 alin 5 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) privind stabilirea termenului de valabilitate pentru omologarea unui teren de joc pentru competiţiile de juniori organizate de FRF.

– Ia act de informarea cu privire la organizarea competiției “Liga de tineret”.

– Aprobă cu unanimitate de voturi clarificările cu privire la Regulamentul jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, sezonul 2022-2023, respectiv situația dreptului de joc a jucătorilor transferați/legitimați începând cu luna ianuarie 2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării și desfășurării jocului amical dintre echipele naționale de seniori ale României și Greciei programat a se disputa la data de 25.03.2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente desfășurării jocului amical dintre echipele naționale de seniori ale Israelului și României programat a se disputa la data de 29.03.2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca începerea Campionatului Național Liga 1, ediția 2022 – 2023, să fie la data de 9 iulie 2022.

– Aprobă cu unanimitate de voturi încheierea contractelor pentru achiziționarea de soft-uri și platforme tehnice (Hudl, Catapult, ProSoccerData).

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul Contract pentru Echipa Națională de Nevăzători.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul Contract pentru Echipa Națională de Futsal Seniori.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente organizării Turneului de Calificare pentru Campionatul European de Futsal U19, găzduit de România la Târgu Mureș în perioada 15 – 20.03.2022.

– Comitetul Executiv a dezbătut situația existentă în prezent la nivelul competițiilor Liga I și Liga a 2-a generată de situația financiară precară a mai multor cluburi.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP