Youth Council 2020 – prima ediție 100% digitală a programului

07 Aprilie 2020, la ora 15:58 / Publicat în Comunicate AJF / 448 vizualizări

Youth Council 2020 – prima ediție 100% digitală a programului


Într-o perioadă în care sportul pare că ia o pauză, noi nu ne oprim din a încuraja românii să se alăture programelor sportive. Prin ele promovăm în continuare fotbalul ca liant social în comunitățile din România, iar aceasta este și va fi întotdeauna o prioritate pentru Federația Română de Fotbal și Asociațiile Județene de Fotbal.
 
În acest context, Youth Council poate fi un suflu de aer proaspăt pentru tinerii pasionați de proiecte sportive.
 
Lansat în anul 2017, programul face parte din propunerea Federației Române de Fotbal de a educa tinerii implicați în fenomenul fotbalistic. În cele cinci ediții, peste 100 de participanți au contribuit la dezvoltarea comunității sportive din România prin idei inovatoare și proiecte de echipă.
Anul acesta, programul se va desfășura 100% digital, între 21-24 aprilie. Participanții vor urma 10 seminarii online care acoperă peste 20 de teme sportive, susținute de speakeri români și internaționali de top. În ultima zi a programului participanții vor avea ocazia să realizeze propriile proiecte pornind de la informațiile obținute de la invitații acestei ediții. Programul complet al Youth Council 2020 va fi disponibil în curând.
 
Modalitatea de înscriere
Doritorii se pot înscrie în program completând
formularul de înscriere până pe 10 aprilie. Pe baza acestuia, aplicanții vor fi invitați și la un interviu telefonic/video. 
Mai multe informații despre Youth Council puteți accesa pe
pagina oficială Youth Council, paginile de Facebook, LinkedIN, Instagram sau contactând-o direct pe Diana Pirciu (diana.pirciu@frf.ro / 0755627627).
 
Cu prietenie,
Asociatia Judeteană de Fotbal Ialomita

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP