Adunarea Generala Extraordinara

11 Iulie 2022, la ora 19:10 / Publicat în Comunicate AJF de Iasi Administrator / 720 vizualizări

Adunarea Generala Extraordinara

        În data de 13 august 2022 A.J.F. Iaşi organizează Adunarea Generală Extraordinară de alegeri pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinţi şi membri ai Comitetului Executiv. Şedinţa va avea loc la Prefectura Judetului Iasi - sala mare, de la ora 10.00.

     I.  Conform articolului 36 alin. 3 din Statutul AJF Iasi:

       Persoanele propuse pentru a candida la funcţia de preşedinte si vicepresedinti ai AJF trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii:

a) cetăţenia română;

b) studii superioare finalizate sau în curs la momentul depunerii dosarului de candidatură, pentru Presedinte si dovada finalizarii studiilor medii cu diploma de bacalaureat pentru Vicepresedinti ;

c) nu au suferit condamnări penale privative de libertate, în acest scop candidaţii au obligaţia de a depune cazier judiciar eliberat cu cel mult 10 zile anterior depunerii;

d) au îndeplinit pentru o perioadă de minim 4 ani una din următoarele funcţii: preşedinte AJF/LPF/FRF, vicepreşedinte AJF/LPF/FRF, preşedinte al unei comisii permanente din cadrul AJF/LPF/FRF sau preşedinte de club/asociaţie indiferent de nivelul de competiţii. Dovada îndeplinirii acestei condiţii se face cu o declaraţie pe propria răspundere, legalizată la notar. (PENTRU PRESEDINTE)

e) nu au fost declarate persona non grata de către Adunarea Generală a FRF/ AJF

f) vârsta maximă 70 de ani.

 

 

   II. Dosarele candidatilor cuprinzand documentele necesare, conform Statutului, vor fi depuse la Secretariatul AJF Iasi, pana la data de 29 iulie 2022, ora 12:00.

       Dosarele candidatilor trebuie sa contina urmatoarele documente:

1. Cerere de inscriere.

2. Cartea de identitate - orginial si copie.

3. Diploma de licenta/diploma de bacalaureat - original si copie.

4. Cazier judiciar, eliberat cu cel mult 10 zile inaintea depunerii dosarului de candidatura.

5. Propuneri scrise din partea a cel putin 3 membri afiliati.

6 Declaratie pe propria raspundere pentru indeplinirea conditiilor de la literele d). si e).

 Detalii suplimentare se pot obţine de la sediul A.J.F. Iaşi - stadionul Emil Alexandrescu (Copou) sau la numărul 0232.264.263.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP