Botosani - Iasi pentru promovarea in Liga a III-a

24 Februarie 2022, la ora 19:00 / Publicat în Comunicate AJF de Codrin Bobu / 731 vizualizări

Botosani - Iasi pentru promovarea in Liga a III-a

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, 24 februarie, prin tragere la sorți, la Casa Fotbalului, duelurile de la barajul de promovare în Liga 3, ediția 2022-2023.
 
Momentan au fost stabilite județele care se vor lupta pentru promovare, reprezentantele acestora nefiind cunoscute încă. Asociațiile Județene de Fotbal (AJF-urile), respectiv Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB) sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 12 iunie 2022, echipele calificate pentru a participa la aceste jocuri de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.
 
Meciurile rezultate acum se vor desfășura în format tur (18 iunie 2022, ora 18:00) – retur (25 iunie 2022, ora 17:30), pe terenul fiecărei echipe.
 
Gazda în tur este reprezentanta primului județ afișat mai jos, adică primul județ extras din urna tragerii la sorți pentru fiecare duel în parte.
 
Reprezentanta judetului IAȘI va intalni reprezentanta judetului Botoșani. Botosanenii vor fi gazde in tur, urmand ca in retur iesenii sa fie organizatori.
 
Celelalte dueluri din Regiunea 1, Nord-Est:
Suceava – Neamț
Bacău – Vaslui

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP