Protocol Reluare Competitii de Fotbal Amator

09 Aprilie 2021, la ora 18:35 / Publicat în Comunicate AJF de Codrin Bobu / 718 vizualizări

Protocol Reluare Competitii de Fotbal Amator

Astazi, vineri 09.04.2021, orele 15:00, a avut loc video conferinta organizata de FRF, la care au participat din partea FRF, d-nii: Razvan Burleanu - Presedinte FRF, Radu Visan - Secretar General; Gabriel Bodescu - Secretar General Adjunct; Felix Grigore - Director Compartiment Competitii si Adrian Stangaciu - Juristul FRF, in timp ce din partea AJF-urilor au participat presedintii acestora.

Tema sesiunii a fost modul de reluare a fotbalului amator din Romania.

S-a anuntat ca fotbalul amator poate fi reluat in Romania, conform hotararii luate de Ministerul Sanatatii si Ministerul Tineretului si Sportului cu respectarea noului Protocol Medical elaborat in acest scop, protocol ce poate fi accesat mai jos.

La nivelul jocurilor din Liga 4, campioana de judet, care va avea drept de participare la jocurile de baraj pentru promovare in Liga 3, trebuie comunicata la FRF pana cel tarziu la data de 08.05.2021, orele 24:00

Timpul fiind extrem de scurt, FRF a acceptat ca fiecare  AJF sa poata organiza acest campionat si cu cel putin 4(patru) echipe, dar astfel incat fiecare echipa sa aibe cel putin 7(sapte) jocuri disputate.

Echipa campioana trebuie sa fie posesoare de CIS ca personalitate juridica(ACS; CS; CSC AFC; FC; etc).

Jocurile de baraj pentru promovare in Liga 3 se vor disputa astfel:

 - Turul 1 in data de 13.04.2021 intre echipe campioane de judet, prin tragere la sorti, fara a se respecta criteriile geografice, pe teren neutru.

 - Turul 2 in datele de 16.05.2021 si 23.05.2021, castigatoarea jocului din Turul 1 va disputa un baraj(tur - retur) cu o echipa de Liga 3, aflata pe un loc retrogradabil, prin tragere la sorti dar cu respectarea criteriilor geografice.

Pentru celelalte competitii(Liga 5; Cupa Romaniei; Campionatele de copii si juniori), fiecare AJF stabileste, pe plan local, daca tine sau nu jocuri jocurile din competitia 2020 - 2021.

 

DESCARCA DE AICI PROTOCOLUL DE RELUARE A COMPETITIILOR DE FOTBAL AMATOR

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP