Situatie 7 mai 2020

07 Mai 2020, la ora 20:23 / Publicat în Comunicate AJF de Codrin Bobu / 622 vizualizări

Situatie 7 mai 2020

In urma sesiunii de lucru ce a avut loc astazi impreuna cu toti presedintii Asociatiilor Judetene de Fotbal, presedintele FRF, Razvan Burleanu, a prezentat atat situatia actuala a fotbalului judetean, cat si a unor scenarii ce vor fi supuse aprobarii in Comitetul de Urgenta a FRF. Se anuleaza tragerea la sorti a meciurilor de baraj pentru promovarea in Liga a III-a din acest an efectuata, urmand a se disputa intr-un sistem intre trei cluburi, cate unul din fiecare judet, iar cel mai bun sa promoveze. De asemenea, mai promoveaza si cea mai buna echipa de pe locul 2 dintre cele 14 baraje de la nivel national. Meciurile vor avea loc la inceputul lunii august. 

Desemnarea campioanelor de la nivelul Ligii a IV-a si Liga a V-a, dar si a formatiei ce va reprezenta judetul in Cupa Romaniei, sunt subiecte ce se vor discuta in sedintele viitoare, insa, avand in vedere ca fiecare campionat judetean are structura lui aparte, fiecare asociatie va avea putere de decizie.
 
Asociatia Judeteana de Fotbal Iasi doreste ca meciurile din sezonul actual sa se dispute intr-o forma sau alta, integral sau in mai putine etape, insa intr-un cadru cat mai sigur, intrucat sanatatea si siguranta suporterilor, a jucatorilor, a staff-ului si a tuturor persoanelor angrenate in organizarea competitiilor sportive primeaza.

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP