Clasamentul arbitrilor si arbitrilor asistenti din cadrul CJA Iasi - 2012

17 Decembrie 2012, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate CJA de Codrin Bobu / 308 vizualizări

Clasamentul arbitrilor si arbitrilor asistenti din cadrul CJA Iasi - 2012

In data de 15.12.2012 a avut loc festivitatea de decernare a premiilor celor mai buni arbitri si arbitri asistenti din judetul Iasi pentru anul 2012. La ceremonie au participat Presedintele AJF, Sorin Boca, arbitrii si arbitrii asistenti din Loturile Divizionare, membrii Comisiei Judetene de Arbitri Iasi, precum si alti invitati din randul observatorilor si al fostilor arbitri din judetul Iasi.
Astfel, Madalin Raicu (Pascani) a fost desemnat cel mai bun arbitru, fiind urmat in clasament de Vlad Trifan si Giorgel Iacob. In clasamentul arbitrilor asistenti, primul loc a fost ocupat de catre Alexandru Baraboi, fiind urmat de catre Catalin Costas si Cosmin Hodea.
De asemenea au mai fost premiati: Catalin Lamatic si Laurentiu Mihalcut, pentru activitatea desfasurata in cadrul Colegiului Judetean de Arbitri Iasi, dar si Valentin Buimistruc pentru intreaga activitate in cadrul Comisiei Judetene de Arbitri Iasi.
Dintre tinerii arbitri de perspectiva au primit diplome : Marius Sofrone, Alexandru Rotaru, Catalin Chislea, Cosmin Roman, Emanuel Dandu, Mihai Moisa si Andrei Tanasa. Dintre tinerii arbitri asistenti au fost remarcati : Andrei Diaconu, Andrei Dandu, Cezar Tatarusanu, Sabin Marciuc, Tudor Cornea (Pascani), Madalina Enache si Ana Maria Rosu.
Diploma de excelenta a primit si Adrian Condurache (Pascani) - arbitru asistent, care a reusit promovarea in Lotul Divizionar al Ligii a IIIa, arbitri asistenti.

Presedinte CJA,
Vlad Ciobanu

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP