Comunicat retestare

28 Februarie 2013, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate CJA de Codrin Bobu / 236 vizualizări

Comunicat retestare

In data de 07.03.2012 va avea loc retestarea arbitrilor si a arbitrilor asistenti care nu au promovat testarile scrise si/sau teoretice din data de 24.02.2013. De asemenea la retestare pot participa si arbitrii si arbitrii asistenti care, din diferite motive, nu au participat la prima testare.
Lista arbitrilor si arbitrilor asistenti care trebuie sa sustina din nou testarea scrisa si/sau teoretica va fi afisata in cel mai scurt timp.
Arbitrii si arbitrii asistenti care doresc sa fie selectati in Programul de Tinere Talente organizat de catre CCA, si sa reprezinte CJA Iasi, vor sustine o testare teoretica si fizica in data de 07.03.2013.
Testarea tuturor arbitrilor si arbitrilor asistenti se va desfasura pe stadionul "Emil Alexandrescu", cu incepere de la ora 16:30.

Arbitrii si arbitrii asistenti care nu au achitat contravaloarea taxei anuala sunt invitati sa o faca in cel mai scurt timp (persoana de contact Stefan Tudorache). Nu vor fi delegati la jocuri arbitrii si arbitrii asistenti care nu au sustinut sau nu au promovat testele teoretice si fizice si nu au achitat contravaloarea taxei anuale.

Presedinte CJA,

Vlad Ciobanu

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP