Comisie Disciplina 15.10.2019

15 Octombrie 2019, la ora 09:08 / Publicat în Comunicate AJF de Irinel Calin / 263 vizualizări

Comisie Disciplina 15.10.2019

 Liga a IV-a

 ACS Flacara Mihail Kogalniceanu - AS Soimii Topolog

- pentru comportare neregulamentara(cel putin cinci jucatori primesc cartonase galbene in acelasi joc), echipa As Soimii Topolog se sanctioneaza cu penalitate sportiva de 100 ron, conform art.78, lit.a din Regulamentul Discplinar.

 

 

Liga A1

AS VOINTA BESTEPE - AS SOIMII TOPOLOG

jucatorul Costache Nicolae de la echipa AS Soimii Topolog se sanctioneaza cu suspendare 1 joc si penalitate sportiva 50 ron, conform art.63. lit.d, alin 2.1 din Regulamentul Disciplinar

 

Dl. Mocanu Cornel Marius, oficial al echipei AS Vointa Bestepe se sanctioneaza cu suspendare 1 luna si penalitate sportiva 100 ron, conform prevederilor art. 53 alin.1 din regulamentul Disciplinar.

 

Avand in vedere faptul ca in zilele de 19 si 20 octombrie, selectionata de fotbal a judetului Tulcea participa la un turneu de fotbal inla Cahul, Republica Moldova, urmatoarele jocuri din etapa nr.6 a Campionatului judetean de Fotbal, Liga a IV-a,  se amana pentru finalul turului ,, deoarece majoritatea jucatorilor selectionati sunt legitimati la echipele care ar fi trebuie sa joace duminica, 20 octombrie.

 

ACS PESCARUSUL SARICHIOI JR. - ACS GRANITUL BABADAG

AS VIITORUL MURIGHIOL - ACS FLACARA MIHAIL KOGALICEANU

 

 

 

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP