Cupa Dobrogei ediţia 2013

15 Ianuarie 2013, la ora 00:00 / Publicat în Comunicate AJF de Irinel Calin / 119 vizualizări

Cupa Dobrogei ediţia 2013

                                               

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea

Cupa Dobrogei – ediţia 2013

 

Cupa Dobrogei ediţia 2013 se desfăşoară în organizarea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa şi a Asociaţiei Judeţene de Tulcea,

Echipele au pe teren pe parcursul jocului minim patru şi maxim şase jucători din care unul distinct portar, iar în foaia de joc un număr limitat de jucători legitimaţi respectiv 12, exclusiv din rândul jucătorilor legitimaţi la clubul pentru care joacă în Liga a IV-a sau Liga A1.

Partidele se vor desfăşura conform Legilor jocului de Fotbal în Sală, cu precizarea că faulturile nu se contabilizează. De asemenea, când Regulamentul de Fotbal în Sală intră în contradicţie cu regulamentul competiţiei se acceptă prevederile din acest regulament.Terenul de joc are dimensiunile terenului de handbal, autul urmând a se executa cu piciorul. Fiecare meci va avea două reprize a câte 25 de minute, cu pauză de 5 minute. În cazul meciurilor eliminatorii, dacă rezultatul se menţine egal după cele 50 de minute regulamentare, se joacă prelungiri - două reprize a câte 5 minute fiecare; dacă egalitatea persistă, se apelează la lovituri de departajare, lovituri libere de la 7 metri, câte 3 de fiecare echipă. La executarea loviturilor de departajare pot participa numai jucătorii înscrişi pe foaia de arbitraj. Un jucător eliminat într-o partidă (cumul de două cartonaşe galbene sau catonaş roşu) poate fi înlocuit de un coechipier în acea partidă, după ce echipa împotriva căreia s-a dictat sancţiunea a jucat 2 minute în inferioritate numerică, indiferent dacă s-a marcat sau nu vreun gol. Jucătorul eliminat direct este suspendat cel puţin un joc, Comisia de Organizare a competiţiei urmând să decidă dacă suspendarea se măreşte la mai multe etape, în funcţie de gravitatea faptei care a dus la eliminare. Contestaţiile, însoţite de taxa de contestaţie – 30 lei, se pot depune după partidă, în cel mult jumătate de oră, depăşirea acestui termen ducând la anularea contestaţiei. Un jucător de la o echipă din competiţie nu se poate transfera la o altă echipă pe parcursul derulării competiţiei. Orice altă problemă ivită în turneu, care nu poate fi rezolvată conform acestui regulament, va fi tratată separat de Comisia de Organizare a competiţiei. Achitarea taxei de înscriere în competiţie – 200 lei/echipă înseamnă acordul necondiţionat cu regulamentul prezentat anterior. Taxele privind chiria sălii, baremul de arbitraj şi observare, asigurarea asistenţei medicale şi serviciului de ordine precum şi sancţiunile disciplinare împotriva echipelor, oficialilor şi jucătorilor vor fi stabilite la şedinţa tehnică.

Cartonaşul galben: 5 lei

Cartonaşul roşu: 10 lei pentru fiecare etapă de suspendare

 

Cupa Dobrogei, ediţia 2013

 

Etapa I, 26 ianuarie 2013

Zona I, Techirghiol, Constanţa:

Sãgeata Stejaru, Granitul Babadag, Unirea Casimcea şi Hamangia Baia

Zona II, Luncaviţa:

Arrubium Mãcin, Triumf Cerna, Tractorul Horia şi Troesmis Turcoaia

Zona III, Sarichioi:

Pescãruşul Sarichioi, Gloria Agighiol, Razim Jurilovca şi Luceafãrul Slava Cerchezã

Zona IV, Isaccea:

Viitorul Frecăţei, Naţional Somova, Sarica Niculiţel, Izbânda Mihail Kogãlniceanu

Orele de disputare ale meciurilor vor fi stabilite de organizatorii zonelor, respectiv Zona I – AJF Constanţa, Zona II – Primăria Luncaviţa, Zona III – Primăria Sarichioi şi Zona IV – Primăria Isaccea. Programul jocurilor va fi tras la sorţi la şedinţa tehnică de dinaintea primului meci.

 

Turneul semifinal, 2 februarie 2013

Semifinala I,Sarichioi sau Tulcea: primele două clasate din Zona I şi respectiv Zona III

Semifinala II,Isaccea sau Luncaviţa: primele două clasate din Zona II şi respectiv Zona IV

 

Turneul Final Tulcea, 9 februarie 2013

Tulcea, Sala Polivalentă: primele două clasate din Semifinala I şi respectiv Semifinala II

 

Finala Cupei Dobrogei se va desfăşura anul acesta la Constanţa în organizarea AJF Constanţa în ziua de 23 februarie 2013.

                               

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP