Cupa Sperantelor

04 Martie 2020, la ora 10:21 / Publicat în Comunicate AJF de Irinel Calin / 235 vizualizări

Cupa Sperantelor

 

DUMINICA, 08.03.2020, se va relua ,,Cupa Sperantelor,, pentru categoria de varsta 2006.

Selectioanata judetului Tulcea va intalni selectionata similara a judetului Constanta cu incepere de la orele 13.00 pe Stadionul Municipal Delta.

Aceasta competitie este organizata de catre Federatia Romana de Fotbal in colaborare cu Asociatia Judeteana de Fotbal Tulcea  condusa de catre domnul presedinte Petre Badea, in vederea pregatirii si formarii lotului national U15. Totodata, toti copiii care participa la aceasta competitie, sunt inregistrati in baza de date ale FRF si activitatea lor sportiva va fi urmarita de acum inainte.

Tot duminica, pe Stadionul Delta de la ora 9.30, va avea loc si o selectie la nivel judetean, in vederea formarii selectionatei judetului Tulcea la categoria de varsta U13, copiii nascuti in anul 2007, iar de la 10.30 pentru copiii nascuti in anul 2008. Aceste selectionate vor participa in viitorul apropiat la competitiile organizate de catre FRF si AJF Tulcea.

La aceste actiuni pot participa copiii legitimati la cluburi sportive, dar si cei nelegitimati, cu mentiunea sa aiba la ei o adeverinta medicala cum ca sunt apti pentru efort fizic, (ghete si aparatori) si bineinteles, sa corespunda ca varsta anilor mai sus mentionati.

Referentul zonal, pe judetul Tulcea, este domnul antrenor, Nanu Emil.

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP