Programare vize anuala jucatori

04 Februarie 2019, la ora 07:42 / Publicat în Comunicate AJF de Irinel Calin / 719 vizualizări

Programare vize anuala jucatori

 

In vederea pregatirii reluarii campionatului de fotbal la seniori si juniori, legitimatiile jucatorilor si antrenorilor echipelor vor fi aduse la sediul AJF Tulcea, in vedera aplicarii vizei anual, conform programarii de mai jos:

 

7 februarie - Arrubium Macin, Beroe Ostrov, CSS Tulcea

8 februarie - Ceres Min Ceamurlia, AS Daeni, Delta Dobrogea,

9 februarie - , Egreta Sabangia,Progresul Isaccea,

12 februarie - Flacara Mihail Kogalniceanu,Granitul Babadag, 

13 februarie -  N.G.Macin, ACSM Delta

14 februarie - National Somova, Pescarusul Sarichioi jr. Partizanul Luncavita

15 februarie -  , Scolarii Frecatei, Sarica Niculitel, Vointa Bestepe, Soimii Topolog

16 februarie - Triumf Cerna, Victoria Delta, AS Dunarea

 

Conform Hotararii Comitetului Executiv al AJF Tulcea din 31.01.2018, contravaloarea vizelor anuale se achita in momentul aplicarii acestora.

 

Fiecare asociatie sportiva/club sportiv , la data precizata in grafic va aduce spre vizare legitimatiile, urmand ca dupa 2 zile de la aceasta data sa revina pentru ridicarea acestora si pentru a prezenta dovada platii efectuate, conform facturii care va fi emisa de catre AJF Tulcea la momentul primirii carnetelor spre viza, sau o poate achita direct la casieria asociatiei.

Conform regulamentelor in vigoare, fiecare echipa va prezenta si cate un tabel care sa cuprinda pe categorii de varsta, juniori/seniori, numele jucatorului pentru care se doreste aplicarea vizei anule, nr. carnet, data nasterii.

 

In vederea conturarii unui buget pentru vizele anulae, va reamintim ca, in conformitate cu hotararea adoptata la A.G. a AJF Tulcea din august 2018, tarifele sunt urmatoarele:

-viza anuala juniori - 10 lei, viza anuala seniori-20 lei, viza anuala instructor sportiv-50 lei, viza anuala antrenor Licenta UEFA C - 100 lei

 

  • Whatsapp

AUTENTIFICARE

Intră în contul de arbitru Intră în contul de observator
TOP